Aiino - HeroPad bežični kontroler za igru (AppleTV, iPhone, iPad i Android)

SKU
P_AIHEROPAD

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Zaliha

Detalji

Aiino HeroPad je ultimativni bežični kontroler za tvoje svakodnevne izazove u virtualnim igrama.
Kompatibilan sa sustavima iOS, tvOS i iPadOS, savršen je za stotine igara, dopuštajući da slobodno igraš i istražuješ bilo koji svijet mašte koji želiš. Dizajniran i napravljen s novom Apple Arcade na umu, HeroPad je najbolji za igranje kod kuće s AppleTV-om ili na putu s tvojim iPhone-om ili iPadom, zahvaljujući uklonjivom držaču za telefon uključenom u pakiranju.
Vlasnik Playstationa? Možeš streamati svoje Playstation igre na svom iPhone-u (potrebna je aplikacija treće strane) i igrati ih s HeroPadom!
Precizni joystici bez mrtve zone omogućuju ti da ne izgubiš dio igre i budeš konkurentniji. HeroPad je kontroler pune veličine, ergonimičan za najbolje držanje i osjećaj, gumbi s LED pozadinskim osvjetljenjem čine ga blistavim i vrlo lijepim. Punjiva baterija jamči duge sate reprodukcije. Visokokvalitetna plastika čini HeroPad izdržljivim i daje dobar osjećaj dodira.

Više informacija

Proizvođač
Aiino
EAN code
8054619889114
HomeKit compatibility
Ne

Product declaration