AirPods:

AirPods

SKU
MMEF2ZM/A
Upoznaj bežične AirPods slušalice. Čim ih izvadiš iz kutijice, spremne su za suradnju sa svim tvojim Apple uređajima.1 Staviš ih u uši i odmah se povezuju. Kad pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

Bežične. Jednostavne. Čudesne.
Čim ih izvadiš iz kutijice, spremne su za suradnju sa svim tvojim uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. Kad pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Upoznaj AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.
Bežične slušalice.
Raspetljali smo i to.
Nakon što ih upariš jednim dodirom, AirPods slušalice automatski se aktiviraju i više ih ne trebaš ponovno povezivati.1 Jednako se tako i lako koriste. Same prepoznaju kada su ti u ušima i odmah prestaju s radom čim ih izvadiš. I, naravno, odlično se slažu sa svim tvojim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.
Što će im čip? Čut ćeš.
Iza svih onih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnima, stoji njihov čip Apple W1. Posebno je osmišljen za učinkovitu bežičnu umreženost koja osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. I uz sve to nježan je prema bateriji pa s jednim punjenjem možeš uživati u 5 sati savršeno čistog zvuka.2 Nečuveno.
Znaju kad pričaš.
Brzinomjer glasa detektira tvoj govor, a dva mikrofona s prostornim filtriranjem pobrinut će se da vanjska buka ne prigušuje zvuk tvoga glasa.
Znaju kad slušaš.
Čim staviš slušalicu u uho, optički senzori i brzinomjeri pokreta to dojavljuju ovom malom genijalcu koji automatski pokreće reprodukciju zvuka, uključuje mikrofon i kontrolira zvuk. Na tebi je samo da biraš hoćeš li koristiti jednu ili obje slušalice. On s lakoćom rješava sve ostalo.
24 sata slobode.
S potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš slušati muziku rekordnih3 5 sati.2 I uvijek te prate u stopu jer njihova kutijica za punjenje može pohraniti količinu napajanja dostatnu za više od 24 sata rada.4 Trebaš brzinsko punjenje? Ostaviš AirPods u kutijici na 15 minuta i ekspresno dobivaš još 3 sata.5 A kada želiš provjeriti koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svojem iPhoneu.
.
Više od
24sata
trajanja baterije s
kutijicom za punjenje
.
Do
5sati
trajanja baterije s jednim
punjenjem
.
.
15minuta
punjenja omogućuje 3
sata trajanja baterije
Nečuveno dobar zvuk.
Prava glazba za tvoje uši. Bez obzira radi li se o muzici, filmovima ili nečem desetom, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. A kada ti pričaš, par mikrofona s prostornim filtriranjem pobrinut će se za pozadinsku buku, tako da te se čuje jasno i glasno.
Automatski se spajaju. I prespajaju.
AirPods slušalice automatski se povezuju sa svim tvojim Apple uređajima. Simultano se povezuju s iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje s jednog na drugi. Želiš slušati nešto na svom Macu ili iPadu? Samo odaberi AirPods na njima.1
Proizvođač
Apple
EAN code
888462858519
End of life
Ne
Tip slušalica
In-Ear slušalice
Kompatibilnost - iPod
iPod touch (6th gen.)
Boja
bijela
Povezivost
Bluetooth