Apple AirPort Extreme:

Apple AirPort Extreme

SKU
ME918Z/A
Apple AirPort Extreme
Apple

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

802.11ac. Nova definicija brzine.

Opremljena 802.11ac tehnologijom koja podržava tri usporedna toka podataka, AirPort Extreme bazna stanica probija sve granice Wi-Fi brzine. Sada možeš postići brzine prijenosa podataka do 1,3 Gb/s,1 što je tri puta više od prethodnog standarda, 802.11n, a to znači do tri puta brži Wi-Fi.2 Također dobivaš dvostruku pojasnu širinu kanala, pri čemu kanali od 80 MHz pružaju više prostora kako bi protok još veće količine podataka bio brži no ikada ranije. Ako koristiš 802.11a/b/g/n uređaje, AirPort Extreme u najvećoj će mjeri iskoristiti i tu vezu. Jedino još moraš odlučiti što ćeš sa svom tom brzinom.

Redizajniran od vrha do temelja.

Pri dizajniranju uređaja AirPort Extreme, najveću smo pažnju posvetili performansama. Povisili smo uređaj i na vrh postavili antene, stvarajući višu platformu za širenje signala. Povećali smo i broj antena. Sada ih je šest — tri za pojas od 2,4 GHz i tri za pojas od 5 GHz. Antene, zajedno s 802.11ac bežičnom tehnologijom, omogućuju brže, dalje i jače povezivanje nego ikada do sada. Povisili smo ljestvicu mogućnosti Wi-Fi bazne stanice. U svakom pogledu.

Jednostavno postavljanje. Iz kutije ravno na internet.

Uz AirPort Extreme osposobljavanje Wi-Fi mreže za rad jednostavnije je i brže od kuhanja kave. Razlog tome je pomoćnik za postavljanje koji je ugrađen i u iOS i u AirPort Utility za OS X. Čim AirPort Extreme priključiš na napajanje i spojiš na DSL ili kabelski modem, možeš, putem svog Mac ili iOS uređaja, pratiti daljnje upute za postavljanje. Nema tu nikakvih kompliciranih koraka i nejasne terminologije. Pomoćnik za postavljanje postavit će sve umjesto tebe.

Jednostavno i sigurno dijeljenje datoteka.

AirPort Extreme može pretvoriti tvoj vanjski USB tvrdi disk u siguran pogon koji možeš dijeliti u cijeloj Wi-Fi mreži i sigurno mu pristupati putem interneta. Svi dokumenti, videozapisi, fotografije i druge datoteke u trenu postaju dostupni svima koji su spojeni na mrežu, bez obzira služe li se Mac ili PC računalom. Savršeno za dijeljenje datoteka, zajedničke projekte i slično. Također možete spojiti i printer i bežično ga dijeliti.

 

Proizvođač
Apple
Težina
Ne
EAN code
885909749584
End of life
Ne
Boja
bijela
Pohrana
Ne
Kompatibilnost iOS
Ne
Dimenzija i težina
Ne
Uključuje sljedeće
1 x AirPort Extreme
1 x kabel za napajanje
Jamstvo
Ne
Komentirajte
Ne