Apple USB SuperDrive:

Apple USB SuperDrive

SKU
MD564ZM/A
Kompaktan i praktičan, Apple USB SuperDrive se povezuje s MacBook Pro s Retina zaslonom, MacBook Air ili Mac mini putem jednog USB kabela i lako se uklapa u putnu torbu. Omogućuje instaliranje softvera i pokretanje ili snimanje na CD i DVD medije, uključujući i double-layer DVD-e.
Apple

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

Bez obzira radite li u svom uredu ili ste negdje na putu, zahvaljujući SuperDrive optičkoj jedinici možete preslušavati i snimati i CD-e i i DVD-e. Možete bezbrižno pogledati DVD film, instalirati programsku podršku, snimiti sigurnosne kopije podataka i još mnogo više.

Ponesite ga sa sobom.
Pošto je jedva veći od omota za CD, Apple USB SuperDrive možete umetnuti u svoju putnu torbu, a zauzima uistinu zanemariv prostor na Vašem radnom stolu.

Sama bit jednostavnosti.
Uz MacBook Air SuperDrive više se nikad nećete morati brinuti o izgubljenim kabelima. Priključuje se na Vaš MacBook Pro s Retina zaslonom, MacBook Air ili Mac mini preko samo jednog USB kabela ugrađenog u sam SuperDrive. Ne zahtijeva posebni adapter za napajanje, a radi bez obzira je li Vaš Mac priključen na vanjsko napajanje ili za rad koristi bateriju.

Proizvođač
Apple
Težina
Ne
EAN code
885909575794
End of life
Ne
Boja
Srebrna
Pohrana
Ne
Materijal
Ne
Kompatibilnost - Mac
Ne
Kompatibilnost - iPhone
Ne
Kompatibilnost - iPad
Ne
Kompatibilnost iOS
Ne
Priključci i sučelja
Ne
Dimenzija i težina
Ne
Komentirajte
Ne