Slika iPhona 15 u svim bojama

Isplati li se nadograditi na iPhone 15?

Stigao je novi iPhone, koji je napredovao u mnogim bitnim područjima, pa se postavlja pitanje tko bi trebao razmisliti o nadogradnji svog starijeg uređaja.

Prečaci na tipkovnici za aplikaciju TV

S aplikacijom TV na Mac uređajima, došle su i neke odlične opcije za gledanje serija i filmova bez potreba za uključivanjem televizora. Sve što želite gledati možete gledati kada sami odlučite, bez hrpe reklama, ali s mogućnošću pauziranja za pravljenje kokica u svakom trenutku.

Deset savjeta za iPhone koji su zapravo korisni i 2020.

Deset kratkih savjeta za brže i jednostavnije korištenje iPhonea.

Kako izraditi Pametne albume u aplikaciji Foto na Mac uređajima

Vaš Mac uređaj nudi nekoliko „pametnih“ alata, poput Pametnih mapa u Finderu i Pametnih grupa u Kontaktima. Zašto onda ne biste imali i Pametne albume u aplikaciji Foto? Ovaj zanimljiv način grupiranja fotografija u albume može vam osjetno pomoći jer nećete to morati raditi ručno. Sada će sve fotografije koje zadovoljavaju vaše kriterije biti automatski spremljene u isti album.

Kako povećati veličinu teksta u Porukama na iPhone, iPad i Mac uređajima

Kada upotrebljavate aplikaciju Poruke na svom iOS ili Mac uređaju, izgledaju li vam slova premaleno? Nema razloga da naprežete oči dok čitate poruke – postoji vrlo jednostavan način da povećate tekst i olakšate si život.

Kako poslati odabrane informacije kada dijelite svoju kontaktnu karticu

Jedan od najjednostavnijih načina da s nekim podijelite svoje informacije za kontakt jest da im pošaljete svoju kontaktnu karticu. Tu su ipak vaše puno ime, broj(evi) telefona, adresa stanovanja, e-mail adresa i bilo koji drugi detalji koje sami dodate.

Kako upotrebljavati alate za boju i veličinu u Pregledu na Mac uređaju

Aplikacija Pregled na Mac uređajima odlično je rješenje za pregledavanje slika ili potpisivanje dokumenata u PDF formatu. Ali ova aplikacija nudi mnogo više od toga. Primjerice, neki alati poput povećala omogućuju vam da istaknete neke dijelove svojih slika.

Najbolje besplatne aplikacije za Mac koje će vam pomoći u radu od kuće

Kada radite doma, može vas ometati mnoštvo stvari. Iako sigurno postoje stvari koje vam narušavaju koncentraciju i u uredu, one koje vas muče doma malo su drugačije. Dakle, ako ovih dana otkrivate čari rada od kuće, morate se pripremiti za sve takve probleme.

Posljednji dodir – za što je iPhone 8 danas dobar?

Za sve… Ali polako.

Kako spriječiti promjenu svjetline zaslona na iPhoneu

Nekim se korisnicima sviđa što iPhone automatski mijenja svjetlinu zaslona ovisno o okolini, ali vi možda niste ljubitelji te opcije. Možete ručno promijeniti svjetlinu zaslona, ali postoji i opcija koju možete isključiti pa da se nikada više ne brinete o tome.

Kako isključiti pregled današnjih obavijesti na zaključanom zaslonu

Pregled današnjih obavijesti zgodno je mjesto na vašem iPhoneu ili iPadu za widgete. Možete provjeriti vrijeme, stanje baterije, koristiti kalkulator i još mnogo toga.

Kako postaviti željenu melodiju na iPhoneu

Dok većina korisnika zna kako promijeniti zvuk dolaznog poziva na iPhoneu, mnogo je novih korisnika koji to ne znaju. Dakle, ovaj je članak namijenjen ljudima koji su tek počeli upotrebljavati iPhone i treba im malo pomoći.

Narudžbe 1 do 12 od ukupno 169

Stranica