Potpuno jedinstvena dimenzija videoigara dostupna na Apple Arcade

Drugačija Apple usluga koja uključuje ekskluzivne igre dostupne samo preko Apple Arcade.

Apple Arcade jedna je od novijih usluga koja nudi razne videoigre koje su osmislili game developeri iz cijelog svijeta te time pridonijeli stvaranju vrhunskog i potpuno novog pristupa svijetu gaminga. Ne propusti sve zanimljivosti koje te čekaju.

Što možeš očekivati od Apple Arcade usluge?

Dosadilo ti je igrati po pravilima? Onda si na pravom mjestu jer ti predstavljamo Apple Arcade uslugu koja nudi igre koje igraš po svojim pravilima. Ono što je impresivno jest činjenica da te svakog mjeseca očekuju nove videoigre. Također, igraš bez oglasa, nema ograničenja u vremenu igranja i nije potrebna internetska veza za igranje igara koje su prethodno preuzete preko Apple Arcade usluge.

Apple Arcade pretplata na igre ti daje neograničen pristup rastućoj kolekciji naslova. Usluga trenutno sadržava preko 200 vrhunskih igara — s novim izdanjima, dobitnicima nagrada i omiljenim favoritima iz App Storea. Uz to najznačajniju ulogu u razvoju i plasiranju imaju programeri iz cijelog svijeta koji naporno rade kako bi stvorili videoigre u kojima ćeš najviše uživati.

Ono što te sigurno zanima je sami izbor igara. Ispod navodimo najzastupljenije u posljednje vrijeme:

  • NBA 2K22 Arcade Edition
  • Angry Birds Reloaded
  • Lego Star Wars: Castaways
  • Fantasian
  • Sneaky Sasquatch
  • Wonderbox: The Adventure Maker

Igraj s kontrolerom

Imati opcije je uvijek dobra stvar! Možeš igrati s kontrolerom, ali i ne moraš - izbor je tvoj. Sve Apple Arcade igre dostupne su putem standardnih dodirnih kontrola, a mnoge uključuju i podršku za kontrolere uz pomoć kojih možeš igrati i još više uživati u igarama. Korak u virtualni svijet u kojem možeš pristustvovati kao da je stvarnost, a kontroler dodatno doprinosi još uzbudljivijem igranju videoigara na usluzi Apple Arcade.

Važna je napomenuti kako tvoj iPhone s kontrolerom može poslužiti u uživanju u Apple Arcade igara, jedino što moraš je kupiti kontroler na koji možeš postaviti svoj iPhone kako bi ozbiljno igranje započelo.


Pridruži se i ostani

Jednom kad počneš uživati u korištenju Apple Arcade i izboru koji ti se nudi, nećeš potražiti nigdje drugdje više ni jednu videoigru. Ovdje nije riječ samo o jednom običnom gaming servisu u kojem si ograničen na jednog gaming developera ili jednu vrstu videoigara. Apple Arcade ti nudi širok izbor uzbudljivih naslova i tema igara - za svakog po nešto, a na tome sigurno neće stati te će iznova uz pomoć game developera razvijati i plasirati još mnogo uzbudljivih i zanimljivih igara. Sigurni smo da nećeš imati previše razloga za prestankom pretplate.

Isprobaj probno razdoblje

Ako nisi siguran hoće li ti se svidjeti usluga Apple Arcade, predlažemo ti da započneš besplatno probno razdoblje u trajanju od 3 mjeseca samo u iSTYLE. Nudimo ti 3 besplatna mjeseca korištenja Apple Arcade, a više o samoj promociji možeš pronaći na našim internetskim stranicama.

Apple Services Banner

Nakon isteka besplatnog razdoblja, mjesečna pretplata stoji 39.99 kn, a nudi ti se:

  • Neograničen pristup za više od 100 igara 
  • Bez reklama; bez kupnje u igrama 
  • Online ili offline igre
  • Pristup za do 6 članova obitelji 
  • Pristup igrama na jednom uređaju, a na drugom samo nastaviš
  • Ti odlučuješ želiš li podijeliti osobne podatke 
  • Funkcionira uz značajke za vrijeme uporabe zaslona i roditeljski nadzor 
  • Igra s kontrolerima PlayStation DualShock 4 i MFi


Dodajmo za kraj kako nakon prva 3 mjeseca besplatnog razdoblja i svaki sljedeći po cijeni od 39.99 kn za cijelu obitelj, Apple Arcade se trenutno izdvaja na poziciji usluge koja nudi videoigre po najpristupačnijoj cijeni i jednostavnosti korištenja. Igre se pokreću izvorno i omogućuju ti da bez problema prelaziš s jednog na drugi uređaj. Pružaju se i mnoge druge mogućnosti koje su samo dodatak poput preuzimanja igara koje možeš igrati izvan mreže i pristup za 6 članova obitelji za nesmetanu zabavu i uživanje u jedinstvenim videoigrama. Osim 3 besplatna mjeseca Apple Arcade usluge, isto tako možeš dobiti iCloud+ potpuno besplatno tri mjeseca. Uz samo nekoliko klikova, možeš preuzeti svoj kod, iskoristiti ga i sljedeća 3 mjeseca uživati. Bezbrižno ljeto uz igre i prostor za pohranu.