Donosimo tri najbolje ponude za ovogodišnji crni petak u iSTYLE trgovinama

Ovogodišnje akcije povodom crnog petka već su počele, a traju do 2. prosinca. Imali smo priliku zaviriti u ovogodišnju ponudu, a ovo su naša tri favorita.

U ovo doba godine, iSTYLE trgovine pune su primamljivih ponuda, od kojih su mnoge uistinu odlične. Mi smo odabrali tri jako dobre opcije za početak.

iPhone XS 64 GB – 6.666 kn

Prošlogodišnji „mali brat“ između tri nova iPhone uređaja i dalje je idealno rješenje za sve koji žele zamijeniti svoj stariji model ili se priključiti Appleovom ekosustavu. Ako želite kupiti iPhone, ali ovogodišnji modeli su vam prevelik zalogaj, iPhone XS s 64 GB prostora za pohranu mogao bi biti pravi izbor za vas. Ima novi dizajn koji je predstavljen s iPhoneom X, OLED zaslon s Face ID-jem, dvostruku kameru te snažan A12 Bionic čip. Što još trebate?

MacBook Pro 13'' Touch Bar 128 GB – 10.777 kn

Prošlogodišnji MacBook pro od 13 inča s Touch Barom ujedinjuje snagu profesionalnih računala, elegantan dizajn te idealne dimenzije. Taj model iz linije MavBook Pro uređaja predstavljen 2016. godine oslobođen je svih inicijalnih problema. Njegov True Tone zaslon jedan je od najboljih na tržištu, a 128 GB prostora za pohranu sasvim je dovoljno za uređaj osnovne razine. S ovom cijenom, to je najbolja odluka koju možete donijeti.

Apple Watch Series 3 38 mm – 1.699 kn

Savršen i najpoželjniji dodatak koji je Apple dizajnirao do sada. Ako ste zaljubljenik u sport ili volite elegantne satove s mnogo funkcija, 3. serija Apple Watcha mogao bi biti najbolji izbor za vas. Kako su satovi sada postali veći (40 i 44 mm), ovo je jedan od posljednjih modela od 38 mm, što ga čini savršenim za žene, ali i divnim božićnim poklonom za sve.