Izazov „Ring in the New Year“ na Apple Watchu za dobar početak godine

  Apple se priprema započeti novu godinu s povratkom izazova aktivnosti na Apple Watchu, koji nam je već počeo nedostajati. Konkretnije, vraćaju izazov „Ring in the New Year“ za vlasnike Apple Watcha.

  Izazov aktivnosti, u kojem smo uživali 2017. i 2018. godine, neobjašnjivo je izostao 2019. godine. Međutim, njegov se povratak očekuje 2020., pa bi vlasnici Apple Watcha sljedećih dana trebali očekivati i obavijest o tome.

  Blagdani nisu idealno vrijeme za brigu o zdravlju i vježbanju. Nakon desetak dana odmaranja i uživanja u obilnijim količinama ića i pića, nakon 1. siječnja svi pričamo o novogodišnjim odlukama, ali malo tko od nas ih zapravo i realizira.

  Srećom, tu je pouzdani Apple Watch koji će nas pogurati u pravom smjeru pomoću novogodišnjeg izazova „Ring in the New Year“. Donosimo sve što trebate znati o njemu.

  Da biste ispunili izazov, morate zatvoriti sva tri prstena aktivnosti sedam dana za redom. To znači da svakih sat vremena morate ustati i kretati se najmanje jednu minutu, i tako 12 sati dnevno. Također, morate vježbati 30 minuta svaki dan i postići zadani cilj u potrošnji kalorija.

  Ovaj izazov pomalo podsjeća na značku savršenog tjedna. Jedina je razlika što ovaj novogodišnji izazov možete odraditi bilo kojih sedam dana za redom, dok za značku savršenog tjedna morate zatvoriti sve krugove svaki dan od ponedjeljka do nedjelje.

  Korisnici koji ispune ovaj novogodišnji izazov dobit će ekskluzivnu značku i posebne naljepnice za iMessage. Dakle, da biste u tome uspjeli sedam dana za redom morate svakodnevno:

  • Stajati najmanje jednu minutu svakih sat vremena i to tijekom 12 sati.
  • Vježbati 30 minuta.
  • Ispuniti zadani cilj potrošnje kalorija.

  Izazov bi trebao početi 7. siječnja i trajati do 31. siječnja, tako da svi mogu sudjelovati. Korisnici Apple Watcha dobit će obavijest o početku izazova.