Tražite idealni božićni poklon – tri najbolje blagdanske ponude u iSTYLE-u!

Još nije prekasno da nađete savršeni božićni poklon, pa bacite oko na najbolje ponude dostupne do 31. prosinca.

Lako možete pronaći savršen uređaj za svoje potrebe i to po najboljim mogućim cijenama. Modeli izdvojeni u ovoj ponudi označeni su značkom PROMO. Ali pazite, nisu svi modeli dostupni po sniženoj cijeni. Promotivne cijene vrijede samo za proizvode koje imamo na zalihama, a one su ograničene.

Također, većinu naših proizvode možete kupiti na rate bez kamata. Za više informacija o uvjetima plaćanja, posjetite našu internetsku stranicu.

Evo tri blagdanske ponude koje smo izdvojili!

MacBook Air Retina – od 6999,00 kn

Apple je predstavio ovaj novi MacBook Air model s 13-inčnim Retina zaslonom, Touch ID-om i najmodernijim procesorima, s dizajnom koji opravdava činjenicu da se radi o omiljenom prijenosnom računalu. S baterijom koja traje cijeli dan, novi je MacBooka Air dostupan u tri prekrasne boje: zlatnoj, svemirsko sivoj i srebrnoj.

Ovaj najpovoljniji Mac s Retina zaslonom uključuje i tipkovnicu koju je dizajnirao Apple, veliki trackpad s Force Touch značajkom, brži SSD, odličan stereo zvuk, Appleov T2 sigurnosni čip i Thunderbolt 3, šti ovaj uređaj čini savršenim prijenosnim računalom koje možete nositi posvuda.

iPhone XS i XS Max – od 8659,00 kn i 9999,00 kn

iPhone XS opremljen je tehnologijom nove generacije i predstavlja ogroman korak naprijed za budućnost pametnih telefona. Svaki njegov dio pravo je malo remek-djelo, uključujući i prvi čip od 7 nm, A12 Bionic, s Neural Engineom od osam jezgri, bržim Face ID-om i naprednim sustavom dvostruke kamere koja snima fotografije u portretnom načinu rada sa Smart HDR-om.

iPhone XS Max nudi najveći zaslon u povijesti iPhonea, te najveću bateriju do sada, koja traje i do 90 minuta duže nego na što ste naviknuli.

Apple Watch Series 5 – od 3619 kn

Najnovija serija Apple Watch uređaja donijela je Always-On Retina zaslon koji nikada ne spava, pa uvijek možete lako vidjeti koliko je sati te pristupiti drugim važnim informacijama, a da ne trebate dizati ili dodirivati zaslon. Nove značajke lokacije, od ugrađenog kompasa do trenutne visine, omogućuju korisnicima lakše kretanje, a međunarodni hitni pozivi omogućuju korisnicima u više od 150 zemalja svijeta da pozovu hitne službe, čak i kada im iPhone nije pri ruci.

Apple Watch Series 5 dostupan je u više materijala, uključujući aluminij, nehrđajući čelik, keramiku i novi titanij. U kombinaciji sa snagom watchOS-a 6, korisnici mogu voditi bolju brigu o zdravlju s aplikacijama poput Cycle Tracking, Noise i Activity Trends.