Popusti za profesore
i studente

Posebne pogodnosti za profesore, studente te zaposlenike obrazovnih ustanova pri kupnji Mac ili iPad uređaja.

Apple Product Family

Mac i iPad se temelje na najnaprednijem operativnom sustavu na svijetu. MacOS i iOS su izuzetno jednostavni za korištenje, ali istodobno snažniji od svake prepreke pri učenju.

  Napravljeni da budu bolji
Mac i iPad nude puno najnovijih tehnoloških inovacija i dizajnirani su za dugoročnu upotrebu. Biti ćete dugo oduševljeni nakon što ih izvadite iz kutije.

  Microsoft Office
Vaš studij ili posao zahtjeva korištenje softwerskog paketa Microsoft Office? Ne brinite, Microsoft Office za macOS i Office za iOS osiguravaju da se Vaši dokumenti uvijek završe u zadanom roku.

   App Store
Najbolje mjesto za otkrivanje i preuzimanje aplikacija na Vašem Macu ili iPadu. Sve potrebne aplikacije udaljene su samo jedan klik.

  Sigurno okruženje
Na Macu i iPadu ste sigurni od virusa. Ugrađena zaštita sprječava zlonamjernu upotrebu softwarea i štitiVas od PC virusa.

  Kompatibilnost
Mac i iPad se jednostavno povezuju na Wi-Fi pristupnu mrežu Vašeg fakulteta. Oni su također kompatibilni sa gotovo svim Bluetooth uređajima, fotoaparatima i pisačima.

  Izdržljiva bateirja
Ponekad je gotovo nemoguće nać slobodnu utičnicu, tako da Mac i iPad imaju vrlo izdržljivu bateriju koja će Vam osigurati napajanje cijeli dan.

Pogodnosti za studente i profesore

5 % popust
na Mac in Mac dodatke

Pravo na popust imaju studenti stariji od 18 godina, profesori ili djelatnici obrazovnih ustanova. Popust mogu zatražiti sve institucije koje se bave obrazovnim aktivnostime. To uključuje ustanove kao što su:
• vrtći
• osnovne škole
• srednje škole
• fakulteti
• instituti, knjižnice, muzeji itd.

Ako niste sigurnli dali Vaša ustanova ima status obrazovne ustanove, kontaktirajte nas na webshop@istyle.hr pa ćemo provjeriti to zajedno s Vama.

Kako ostvariti popust kao student ili profesor?

PREKO WEBSHOPA

 Željeni proizvod dodajte u košaricu za kupnju.

 U mjesto za promotivni kod u košarici upišite kod EDU i kliknite na gumb UNESITE BROJ KUPONA.

 Po završetku kupnje, molimo Vas da nam pošaljete sliku ili sken potvrde o upisu, tekuće akademske godine ili potvrdu o zaposlenju u obrazovnoj ustanovi.


Webshop

U iSTYLE POSLOVNICAMA

 Posjetite jedno od naše tri poslovnice i izaberite uređaj koji Vas zanima.

 Prije plaćanja napomenite kako ste student ili zaposleni u obrazovnoj ustanovi predajte kopiju ili potvrdu, o studiranju ili potvrdu o zaposlenju u jednoj od obrazovnih ustanova.


Poslovnice

Zašto iSTYLE?

Uvjereni smo da s Appleovim proizvodima i Vašom pomoći možemo podići razinu učenja i poboljšati uvjete za sve studentice i studente. Spremni smo pomoći već postojećim korisnicima Applea, a uz svakodnevne savjete ne samo da pomažemo korištenju proizvoda, već i prijenosu znanja.

Pouzdano iskustvo

iSTYLE Slovenija je vodilni Apple Premium prodajalec v regiji. Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje na področju uporabe Apple izdelkov, naše storitve pa zagotavljajo celostno rešitev tako učiteljem, kot učencem.

Podrška i savjeti

Kupnja u iSTYLEU je tek početak. Čak i nakon odlaska iz naše trgovine možete se osloniti na nas budući da nudimo besplatne radionice i individualno obrazovanje. S poslovnim partnerima i obrazovnim ustanovama organiziramo seminare o korištenju Apple proizvoda.

Prilagođena rješenja

Potrebe svakog korisnika su drugačije i ovise o tome što korisnik želi. Sukladno time radimo kratke edukacije.

ČESTO POSTAVLENA PITANJA

Kakve pogodnosti imam kao student? 

Svi studenti, stariji od 18 godina, mogu koristiti popust od 5% pri kupnji Mac ili i Pad uređaja ili dodatka.

Kakve pogodnosti imam kao zaposlenik obrazovne ustanove? 

Svi zaposleni u obrazovnoj ustanovi imaju pravo na 5% pri kupnji Mac ili iPad uređaja te dodataka za isti.

Kako mogu ostvariti popust? 

Za upute kliknite tu.

Koliko često mogu primjeniti edukacijski popust? 

Studenti i profesori mogu iskoristiti popust jednom godišnje.
Zaposlenici obrazovne institucije nemaju ograničenja prilikom korištenja popusta.