iSTYLE + Education
Edu popusti za profesore i studente
Posebne pogodnosti za profesore, studente te zaposlenike obrazovnih ustanova pri kupnji Mac proizvoda!
Mac i iPad se temelje na najnaprednijem operativnom sustavu na svijetu. MacOS i iOS su izuzetno jednostavni za korištenje, ali istodobno snažniji od svake prepreke pri učenju.
Kako ostvariti popust kao student ili profesor?
  PREKO WEBSHOPA

• Izaberite proizvod koji Vam najviše odgovara.
• U našoj web trgovini cijene još nisu SNIŽENE. Za ostvarivanje EDU popusta, molimo Vas da nam prvo na email webshop@istyle.hr pošaljite važeću STUDENTSKU ISKAZNICU, POTVRDU O ZAPOSLENJU I POTPISANU OBAVJEST.
• Naručeni Mac će te samo nakon poslatih dokumenata moći preuzeti u poslovnici ili te kod DPD kurirske službe.
  U iSTYLE POSLOVNICAMA

• Posjetite jedno od naše tri poslovnice i izaberite uređaj koji Vas zanima.
• Prije plaćanja napomenite kako ste student ili zaposleni u obrazovnoj ustanovi
predajte kopiju/potvrdu o studiranju
ili potvrdu o zaposlenju
u jednoj od obrazovnih ustanova
i potpišite obavjest koju dobijate od kolega.
Pogodnosti za studente i profesore
3% popust
na Mac proizvode
Pravo na popust imaju studenti stariji od 18 godina, profesori ili djelatnici obrazovnih ustanova.
Popust mogu zatražiti sve institucije koje se bave obrazovnim aktivnostime. To uključuje ustanove kao što su:

vrtći | osnovne škole | srednje škole | fakulteti | instituti, knjižnice, muzeji itd. Na njih se odnosi 5% popusta na Mac i 3% popusta na iPad!

Ako niste sigurnli dali Vaša ustanova ima status obrazovne ustanove, kontaktirajte nas na webshop@istyle.hr pa ćemo provjeriti to zajedno s Vama.
  Napravljeni da budu bolji
Mac i iPad nude puno najnovijih tehnoloških inovacija i dizajnirani su za dugoročnu upotrebu. Biti ćete dugo oduševljeni nakon što ih izvadite iz kutije.
  Microsoft Office
Vaš studij ili posao zahtjeva korištenje softwerskog paketa Microsoft Office? Ne brinite, Microsoft Office za macOS i Office za iOS osiguravaju da se Vaši dokumenti uvijek završe u zadanom roku.
  App Store
Najbolje mjesto za otkrivanje i preuzimanje aplikacija na Vašem Macu ili iPadu. Sve potrebne aplikacije udaljene su samo jedan klik.
  Sigurno okruženje
Na Macu i iPadu ste sigurni od virusa. Ugrađena zaštita sprječava zlonamjernu upotrebu softwarea i štitiVas od PC virusa.
  Kompatibilnost
Mac i iPad se jednostavno povezuju na Wi-Fi pristupnu mrežu Vašeg fakulteta. Oni su također kompatibilni sa gotovo svim Bluetooth uređajima, fotoaparatima i pisačima.
  Izdržljiva bateirja
Ponekad je gotovo nemoguće nać slobodnu utičnicu, tako da Mac i iPad imaju vrlo izdržljivu bateriju koja će Vam osigurati napajanje cijeli dan.
Zašto iSTYLE?
Uvjereni smo da s Appleovim proizvodima i Vašom pomoći možemo podići razinu učenja i poboljšati uvjete za sve studentice i studente. Spremni smo pomoći već postojećim korisnicima Applea, a uz svakodnevne savjete ne samo da pomažemo korištenju proizvoda, već i prijenosu znanja.
  Pouzdano iskustvo

iSTYLE Hrvatska je vodeći distributer Apple Premium proiyvoda u regiji. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u korištenju Appleovih proizvoda, a naše usluge pružaju integrirano rješenje za učitelje i učenike.
  Podrška i savjeti

Kupnja u iSTYLEU je tek početak. Čak i nakon odlaska iz naše trgovine možete se osloniti na nas budući da nudimo besplatne radionice i individualno obrazovanje. S poslovnim partnerima i obrazovnim ustanovama organiziramo seminare o korištenju Apple proizvoda.
  Prilagođena rješenja

Potrebe svakog korisnika su drugačije i ovise o tome što korisnik želi. Sukladno time radimo kratke edukacije.

ČESTO POSTAVLENA PITANJA