Elgato Eve Door & Window

SKU
1ED109901001

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 
Plaćanje na rate

Zaliha

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn.
Saznajte više >

Detalji

S Elgato Eve Door & Window, Eve zna da li vaša vrata ili prozor otvoreni ili zatvoreni. Saznajte sve potrebne informacije o prostoru do kojeg vam je stalo i živite pametnije.

Eve aplikacija omogućava uvid u vaš dom uz pomoć predivnih grafikona koji mogu prikazivati dnevno, mjesečno i godišnje stanje. Dobijte uvid u podatke koji će učiniti vaš dom pametnijim, i koji će učiniti vaš boravak ugodijim.

Osposobljen za HomeKit

Jednostavno postavljanje
Eve proizvodi se direktno spajaju s vašim iPhoneom ili iPadom uz pomoć Bluetooth Smart tehnologije, bez kompliciranog postavljanja WiFi veze ili potrebe za hubom, sučeljem ili premosnikom.

Koristi svoj glas
Upitajte Siri na vašem iPhone, iPad ili iPod uređaju kolika je trenutna temperatura ili vlažnost zraka.
Napredna sigurnost
HomeKit tehnologija pruža naprednu sigurnost s zaštitnim kodiranjem na oba kraja veze i provjerom identiteta između Eve i vašeg iPhonea, iPada ili iPoda.

Još bolji s iOS 9
HomeKit značajka na iOS 9 čini vaš pametan dom još pametnijim. Od sada je dostupna Guess Access značajka, a uskoro ćete moći iskoristiti Automatic Scenes i Bluetooth Range Extenders značajke koje dolaze na Eve s jednim od besplatnih ažuriranja.

Jednostavna elegantnost
Eve obitelj proizvoda pažljivo je dizajnirana kako bi se neprimjetno stopila s vašim kućnim okružjem. Ta elegancija proteže se na uistinu bežičan način rada s Bluetooth Smart tehnologijom u dugotrajnim, zamjenjivim baterijama, zahvaljujući kojima više ne morate brinuti o kabelima za napajanje.

Više informacija

Proizvođač
EVE
Težina
0.1000
EAN code
4260195391260
End of life
Ne
Boja
bijela
Pohrana
Ne
Povezivost
Bluetooth
Kompatibilnost iOS
iOS 8 ili noviji
Kompatibilnost - Apple TV
Apple TV 3. generacije, Apple TV 4. generacije
Kompatibilnost - općenito
Za upravljanje uređajima koji podržavaju HomeKit kada niste kod kuće potreban je Apple TV 3. generacije ili noviji model, te podržani iPhone, iPad ili iPod touch modeli s instaliranim iOS 8.1 ili novijim operativnim sustavom. Napomena: iPad 2 modeli nisu podržani.
Bežično povezivanje
Bluetooth 4.0 Smart
Baterija i napajanje
1 x ½ AA (ER14250 3.6V) zamjenjiva baterija
Dimenzija i težina
Veći senzor:
Visina: 24 mm
Širina: 52 mm
Dubina: 23 mm

Manji senzor:
Visina: 18 mm
Širina: 18 mm
Dubina: 8 - 23 mm
Uključuje sljedeće
1 x Eve Door & Window modul
1 x senzor za kontakt
5 x razmaknica