<img height="1" width="1" style="display:none" src="http://web.archive.org/web/20210126025314im_/https://www.facebook.com/tr?id=422354055271868&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"/>

Elgato Eve Energy

SKU
1EE108301002

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 
Plaćanje na rate

Zaliha

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn.
Saznajte više >

Kupci su također pregledavali

iPhone 6s Plus Leather Case - Midnight Blue
iPhone 6s Plus Leather Case - Midnight Blue
Posebna cijena 309 kn
Normalna cijena 499 kn

Dostupno

Detalji

S Elgato Eve Energy upalite i/ili ugasite uređaj koristeći Siri ili s jednim jednostavnim dodirom, i odmah provjerite koliko struje troše vaši uređaji. Saznajte sve potrebne informacije o prostoru do kojeg vam je stalo i živite pametnije.

Eve aplikacija omogućava jednostavan uvid u potrošnju struje uz pomoć predivnih grafikona koji mogu prikazivati dnevnu, mjesečnu i godišnju potrošnju. Dobijte uvid u podatke koji će učiniti vaš dom pametnijim, i koji će učiniti vaš boravak ugodijim.

Koristite svoj glas
Koristite Siri na svojim iPhone, iPad ili iPod kompatibilnim uređajima kako biste glasom upravljali s uređajima koji su spojeni s Eve Energy. Dodijelite ime svojim uređajima, povežite ih u grupe, i izradite “scene” s pomoću kojih možete upravljati različitim postavkama jednim potezom.

Osposobljen za HomeKit

Jednostavno postavljanje
Eve proizvodi se direktno spajaju s vašim iPhoneom ili iPadom uz pomoć Bluetooth Smart tehnologije, bez kompliciranog postavljanja WiFi veze ili potrebe za hubom, sučeljem ili premosnikom.
Udaljeni pristup
Htjeli biste pripremiti svoj dom za vaš dolazak? Upravljajte s vašim Eve Energy uređajima čak i kada ste daleko od svojeg doma. Sve što vam je potrebno je Apple TV, i spremni ste za paljenje i gašenje uređaja, pokretanje omiljenih “scena”, ili jednostavan pregled stanja u vašem domu.

Napredna sigurnost
HomeKit tehnologija pruža naprednu sigurnost s zaštitnim kodiranjem na oba kraja veze i provjerom identiteta između Eve i vašeg iPhonea, iPada ili iPoda.

Doista pametan
Eve Energy je pažljivo dizajniran kako bi učinio vaš dom pametnijim, ali i manje kompliciranim. Energetski učinkovita Bluetooth Smart tehnologija jamči pouzdan rad bez dodatnog utjecaja na vašu, već opterećenu, WiFi mrežu. A budući da Eve Energy ne zahtijeva neprekidnu povezanost s vašim drugim bežičnim uređajima, trošiti ćete manje energije.

Više informacija

Proizvođač
EVE
Težina
0.1000
EAN code
4260195391277
Model
Ne
End of life
Ne
Boja
bijela
Veličina
Ne
Pohrana
Ne
Povezivost
Bluetooth
Kompatibilnost iOS
iOS 8 ili noviji
Kompatibilnost - Apple TV
Apple TV 3. generacije, Apple TV 4. generacije
Kompatibilnost - općenito
Za upravljanje uređajima koji podržavaju HomeKit kada niste kod kuće potreban je Apple TV 3. generacije ili noviji model, te podržani iPhone, iPad ili iPod touch modeli s instaliranim iOS 8.1 ili novijim operativnim sustavom. Napomena: iPad 2 modeli nisu podržani.

Sjeverna Amerika: utičnice tip B, uređaji tipa A i B
Europa: utičnice tipa E i F, uređaji tipa C i F
Bežično povezivanje
Bluetooth 4.0 Smart
Baterija i napajanje
Ulazna/izlazna snaga: AC 100-240 V, od 50 do 60 Hz
Potrošnja energije: maksimalno 11 A/2500 W
Dimenzija i težina
Visina: 49 mm
Širina: 49 mm
Dubina: 73 mm
Uključuje sljedeće
1 x Elgato Eve Energy

Product declaration