Stvorena za
učenje.

Mac. iPad. Što god odabrali za školu, rezultat će biti - računalo koje jednostavno obožavate. Mac je moćan, a iPad svestran, a obojica imaju sve što trebate. Čak i za najzahtjevnije zadatke. iPad i Mac kompatibilni su s programima koje najčešće koristite, kao što je Microsoft Office, i osmišljeni su kako bi zaštitili vaše podatke od prve uporabe. Svojim tankim i laganim kućištom, nevjerojatnom snagom i fantastičnim performansama, Mac i iPad savršen su izbor za učenike i studente, u i izvan učionice.

Pogledajte posebnu promociju Back to School za učenike i profesore.

Zanima me

Zašto iPad u školi?

iPad neprestano otvara nove mogućnosti i načine učenja. To je moćan alat koji učenici i studenti jednostavno obožavaju. Tanak, lagan i izdržljiv iPad pretvara učenje u pravi užitak, čineći lekcije zanimljivijim nego ikad prije.

iOS 12 i iPad. Kombinacija za najviše ocjene.

Sve što radite u učionici i izvan nje brže je i lakše uz iPad i iOS 12. Nove značajke pomoći će vam da radite, igrate se i učite kao nikad do sada.

Aplikacija Files pohranjuje sve vaše omiljene datoteke na jedno dostupno mjesto. Čak i one koje pohranjujete u oblaku na uslugama kao što su Google Drive, OneDrive ili Dropbox.

Dock vam omogućava pristup vašim omiljenim datotekama za brzi multitasking i jednostavnu navigaciju putem aplikacija. Slide Over, Split View i nedavno ažurirana aplikacija Switcher čine multitasking još intuitivnijim. Značajka povuci & spusti sada je stigla i na iPad, omogućavajući vam prijenos teksta, fotografija i datoteka iz jedne aplikacije u drugu.

Apple Pencil

Ručne bilješke. Dodavanje komentara. Skiciranje ideja. iPad je uvijek bio izvrstan alat za snimanje svega što vam padne na pamet. To možete učiniti Apple Pencilom na potpuno novi način. Apple Pencil, koji radi bez ikakvog zaostajanja i precizan je do posljednjeg piksela, djeluje prirodno kao i uobičajeni olovka. Ali može učiniti puno više.

Podrška za tipkovnicu

Kad nešto treba brzo snimiti, iPad Air i iPad Pro dizajnirani su za Appleovu pametnu tipkovnicu. Ako koristite drugi iPad, možete ga jednostavno upariti s Bluetooth tipkovnicom. Prečaci na tipkovnici olakšavaju interakciju s aplikacijama.

Aplikacije za obrazovanje

Postoji više od 180 000 aplikacija posebno dizajniranih u obrazovne svrhe u kojima možete naučiti o bilo čemu. A iPad vam omogućuje da to učinite na mnogo različitih načina. Možete koristiti već poznate programe kao što su Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Google Docs ili Dropbox. Možete čak pričvrstiti svoj iPad na mikroskop i snimiti klasične ili ubrzane video stanice. Međutim, zahvaljujući proširenoj stvarnosti, fantastična otkrića više nisu rezervirana za učionicu.

Hardver za bolje učenje

iPad je opremljen najnovijom tehnologijom. Retina zaslon, podrška za Apple Pencil, snažni čipovi i fotoaparati pretvaraju sve vaše projekte i prezentacije u pravi spektakl. S 10-satnim radnim vijekom baterije, možete voditi bilješke u svim razredima i imati na raspolaganju dovoljno baterije za večernje ponavljanje ili puštanje.

Zašto Mac u školi?

Mac nije samo da bi vam pomogao da učite. Također će ga poboljšati. Studenti ga jednostavno obožavaju jer je stvoren kako bi im pružio više u svemu što rade.

Ima sve što vam treba

Svaki Mac ima softver koji vam omogućuje da radite ono što želite čim ga izvadite iz kutije.

Organizirajte svoje učenje uz kalendar, bilješke i podsjetnike. Pripremite nevjerojatne projekte sa Keynote, Pages, Numbers, iMovie i GarageBand. Uvijek se povežite putem programa kao što su pošta, razmjena poruka i FaceTime.

Posjetite Mac App da biste otkrili najnovije obrazovne aplikacije i igre.

iPhone i Mac

Maci i iPhone uređaji dizajnirani su za bešavnu suradnju. Sve vaše fotografije, dokumenti i glazba bez problema se sinkroniziraju preko iClouda na svim uređajima. Možete primati ili slati telefonske pozive i tekstualne poruke izravno na Mac računalu. I sve što pokrenete na svom iPhoneu, jednostavno možete nastaviti na Mac računalu i obrnuto.

Bolji iz temelja

Mac prijenosna računala su nevjerojatno tanka i lagana, što ih čini savršenim za učionice ili bilo koje drugo mjesto u školi ili na fakultetu. Na Macu sve funkcionira odlično, jer se hardver i softver stvaraju jedan za drugim od početka.

Privatnost, sigurnost i okoliš

Macintosh dizajniran je za zaštitu vaših podataka i privatnosti. To je zato što je sigurnost podataka ugrađena u svaki Mac kao prioritet, a ne kao opcija.

Mac dizajn se također pobrinuo za okoliš, tako da njegova konstrukcija ne sadrži PVC ili BFR materijale, već uglavnom aluminij koji se može reciklirati. Donesite nam svoj stari Mac i ostvarite dodatni popust uz "Staro za novo" prilikom kupnje novog uređaja.

Potpuno kompatibilan

Mac je kompatibilan i sa softverom koji koristite svakodnevno. Microsoft Office izvrsno funkcionira na Mac računalu tako da na svom omiljenom računalu možete raditi sve što trebate.

Ili jednostavno otvorite i uredite datoteke Microsoft Office u Keynote, Pages i Numbers aplikacijama. Izbor je vaš.