iPad mini 2 Wi-Fi 32GB Space Gray:

iPad mini 2 Wi-Fi 32GB Space Gray

SKU
ME277HC/A
iPad mini s Retina zaslonom. Malo čudo.

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

7.9” Retina zaslon
iPad mini sada je oku još ugodniji. Retina zaslon ima više od 3,1 milijun piksela, milijun više nego HDTV. To je 2048 x 1536 rezolucija, što je četiri puta veća rezolucija od iPad minija prethodne generacije. Pikseli su tako gusto zbijeni da tvoje oči ne mogu razabrati pojedinačne piksele. Fotografije i videozapisi obiluju detaljima, a tekst je oštar kao britva. Jer najbolji pikseli su pikseli koje ni ne primijetiš.

Tanak i lagan
U iPad mini smo ugradili mnogo nevjerojatnih novih značajki. Zapanjujući Retina zaslon, nevjerojatno snažan A7 čip, napredne wireless tehnologije i još više. A i dalje je tanak i lagan (i mini). Tanak je samo 7,5 mm i teži manje od 400 grama. S njim možeš napraviti više, a nosiš manje.

A7 čip
Novi Appleov A7 čip uvodi 64-bitnu arhitekturu u rangu osobnog računala na iPad. To znači da su performanse procesora 4 puta brže, a grafičke kartice 8 puta brže u svemu što radiš. I dalje raspolažeš s 10 sati trajanja baterije pa možeš učiti, igrati se, graditi i stvarati do mile volje.

Superbrzi Wi-Fi
iPad mini omogućuje dvostruko bolju Wi‑Fi vezu zahvaljujući dvjema antenama i MIMO (multiple-input multiple-output) tehnologiji. A Wi-Fi + Cellular modeli podržavaju još više 4G LTE pojaseva za povezivanje s još većim brojem mobilnih podatkovnih mreža diljem svijeta.

Dolazi s vrhunskim aplikacijama
iPad dolazi s odličnim aplikacijama za slanje mailova, surfanje internetom i obavljanje video poziva preko FaceTimea. A aplikacije iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote od sada su besplatne s iPad minijem.

Preko 475.000 aplikacija u App Store-u
Isplaniraj izlet. Saznaj sve o migraciji kitova. Projektiraj neboder. Ili obrani selo od invazije zombija. Za sve živo i neživo postoji iPad aplikacija. A nove se svakodnevno dodaju u App Store. A zato što su stvorene baš za iPad, znaju kako iskoristiti njegove napredne tehnologije.

Proizvođač
Apple
Boja
svemirski siva
Pohrana
32 GB