iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular 32GB Silver:

iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular 32GB Silver

SKU
ME824HC/A
iPad mini s Retina zaslonom. Malo čudo.

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

7.9” Retina zaslon
iPad mini sada je oku još ugodniji. Retina zaslon ima više od 3,1 milijun piksela, milijun više nego HDTV. To je 2048 x 1536 rezolucija, što je četiri puta veća rezolucija od iPad minija prethodne generacije. Pikseli su tako gusto zbijeni da tvoje oči ne mogu razabrati pojedinačne piksele. Fotografije i videozapisi obiluju detaljima, a tekst je oštar kao britva. Jer najbolji pikseli su pikseli koje ni ne primijetiš.

Tanak i lagan
U iPad mini smo ugradili mnogo nevjerojatnih novih značajki. Zapanjujući Retina zaslon, nevjerojatno snažan A7 čip, napredne wireless tehnologije i još više. A i dalje je tanak i lagan (i mini). Tanak je samo 7,5 mm i teži manje od 400 grama. S njim možeš napraviti više, a nosiš manje.

A7 čip
Novi Appleov A7 čip uvodi 64-bitnu arhitekturu u rangu osobnog računala na iPad. To znači da su performanse procesora 4 puta brže, a grafičke kartice 8 puta brže u svemu što radiš. I dalje raspolažeš s 10 sati trajanja baterije pa možeš učiti, igrati se, graditi i stvarati do mile volje.

Superbrzi Wi-Fi
iPad mini omogućuje dvostruko bolju Wi‑Fi vezu zahvaljujući dvjema antenama i MIMO (multiple-input multiple-output) tehnologiji. A Wi-Fi + Cellular modeli podržavaju još više 4G LTE pojaseva za povezivanje s još većim brojem mobilnih podatkovnih mreža diljem svijeta.

Dolazi s vrhunskim aplikacijama
iPad dolazi s odličnim aplikacijama za slanje mailova, surfanje internetom i obavljanje video poziva preko FaceTimea. A aplikacije iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote od sada su besplatne s iPad minijem.

Preko 475.000 aplikacija u App Store-u
Isplaniraj izlet. Saznaj sve o migraciji kitova. Projektiraj neboder. Ili obrani selo od invazije zombija. Za sve živo i neživo postoji iPad aplikacija. A nove se svakodnevno dodaju u App Store. A zato što su stvorene baš za iPad, znaju kako iskoristiti njegove napredne tehnologije.

Proizvođač
Apple
Težina
Ne
EAN code
885909814312
End of life
Ne
Boja
Ne
Modeli
Wi-Fi + Cellular
Kapacitet
Ne
Dimenzija i težina
Ne
Zaslon
7.9"
Zaslon
Ne
Čip
Ne
Procesor
Apple A7 64-bit + M7
Kamera
Ne
Snimanje videozapisa
Ne
Video pozivi
Ne
Touch ID
Ne
Face ID
N/A
Mobilno i bežično povezivanje
Ne
Određivanje položaja
Ne
Audio pozivi
Ne
Audio reprodukcija
Ne
TV i video
Ne
Baterija i napajanje
Ne
Operativni sustav
iOS 10
S potpuno novim dizajnom i značajkama, iOS 10 najnapredniji je mobilni OS na svijetu. Tvoj iPad će s njim postati još pametniji i izražajniji.Saznaj više o sustavu iOS 10 >

iOS 9 uključuje:
 • AirDrop, AirPrint, Kontrolni centar, Centar za obavijesti
 • Spotlight pretraga, Dijeljenje s obitelji, iCloud Drive
 • Multitasking, QuickType tipkovnica, Noćna smjena
 • Senzori
  Ne
  Aplikacije
  Ugrađene aplikacije:
  Kamera, Foto, Poruke, FaceTime, Mail, Safari, Karte, Kalendar, App Store, Bilješke, Kontakti, iBooks, Dom, Podsjetnici, Sat, Videozapisi, Photo Booth, Podcasti, Nađi moj iPhone, Nađi moje prijatelje, iCloud Drive

  Besplatne aplikacije iz Applea*
  Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, iTunes Remote, Music Memos

  * Aplikacije iMovie, Pages, Numbers i Keynote besplatne su na servisu App Store za uređaje kompatibilne sa sustavom iOS 9 aktivirane 1. rujna 2013. ili nakon tog datuma. GarageBand besplatan je u App Storeu za kompatibilne uređaje aktivirane 1. rujna 2014. ili nakon toga. Za preuzimanje aplikacija potreban je Apple ID i uređaj kompatibilan s verzijom iOS-a koju zahtjeva pojedina aplikacija.

  SIM kartica
  Ne
  Sistemski zahtjevi
  N/A
  Uključuje sljedeće
  1 x iPad mini s Retina zaslonom
  1 x USB kabel s Lightning konektorom
  1 x USB adapter za napajanje
  Komentirajte
  Ne
  Jamstvo
  Ne
  Price Tooltip
  N/A
  Pohrana
  32 GB
  Boja
  Srebrna
  Povezivost
  N/A