iPod shuffle

SKU
conf-ipod-shuffle-2015-hr
 
Ovaj proizvod nije dostupan. Odaberi zamjenski proizvod!

Detalji

Glazba. Stotine pjesama za van.

Nikamo bez omiljene glazbe! Pored baterije koja traje do 15 sati1, iPod shuffle u svom mikro tijelu može ponijeti na stotine pjesama. To je više nego dovoljno prostora za tvoju omiljenu glazbenu pratnju u javnom prijevozu ili teretani, ali i za gomilu playlista, Genius Mixeva, podcasta i audioknjiga.

Kontrole. Na dodir tipke.

Jednim klikom do glazbe.
Upravljačka ploha s prednje strane iPod shufflea omogućuje ti jednostavno upravljanje glazbom. Klikom puštaš i pauziraš, klikom premotavaš naprijed i nazad. Klik, klik, klik. Glazba za tvoje prstiće.

Slušaj kako ti se sviđa.Neki vole improvizirati, a neki igraju na sigurno. Kada je glazba u pitanju, praktični shuffle prekidač paše i jednima i drugima. Postavi ga lijevo i svaka sljedeća pjesma biti će ugodno iznenađenje. Postavi ga u sredinu i pjesme idu po redu.

VoiceOver. Govori ti što želiš čuti.

Daj glas svojim pjesmama.
Recimo da slušaš pjesmu i zanima te ime benda ili naziv pjesme. Samo pritisni tipku VoiceOver s gornje strane uređaja i iPod shuffle će ti pročitati odgovor2. VoiceOver će ti pročitati i nazive playlista pa ih možeš jednostavno pretraživati.

Govori tvojim jezikom.
Francuska šansona. Španjolski bolero. Talijanska kantata. Tvoja glazbena kolekcija govori sve jezike. I zato ih VoiceOver govori čak 29 pa ti može šapnuti naziv pjesme ili izvođača na njihovom izvornom jeziku ili bilo kojem drugom jeziku koji odabereš.

Playliste. Savršeni miks za svako raspoloženje.

Sinkroniziraj koliko ti srce želi.
Aplikacija iTunes na Macu ili PC-u olakšava prebacivanje sadržaja na iPod shuffle. Samo odaberi playlistu, audioknjigu ili podcast i pokreni sinkronizaciju. Na iPod shuffle možeš sinkronizirati više playlista, tako da uvijek imaš savršeni miks za svako raspoloženje.

Nek' ti Genius nešto pusti.
Postoji još jedan put do savršene playliste za tvoj iPod shuffle: prepusti se Geniusu. Genius automatski pronalazi pjesme koje sjajno zvuče zajedno te ih slaže u playliste, tzv. Genius Mixeve, koje možeš sinkronizirati sa svojim iPod shuffleom. To je savršen način da ponovo otkriješ neke svoje stare hitove.

Dizajn. Prekrasno se nosi.

Elegantan, anodizirani aluminij. Pet fantastičnih boja.
iPod shuffle je čvrst, elegantan i izdržljiv zahvaljujući kućištu napravljenom od jednog komada aluminija. A dolazi u paleti boja koje ga čine savršenim modnim dodatkom.

Ide svuda. I na sve.
iPod shuffle nije samo prijenosan. On je i nosiv. Zakvači ga za košulju, jaknu, trenirku, ruksak ili naramenicu torbe i ostat će na mjestu, bez obzira trčiš li za obavezama ili zato što ti se trči.

1 Vijek trajanja baterije razlikuje se s obzirom na način upotrebe i konfiguraciju. Dodatne informacije potraži na www.apple.com/hr/batteries.
2 Dostupno na odabranim jezicima.

Više informacija

Proizvođač
Apple
Model
Ne
Veličina
Ne
End of life
Ne
Maconomy Stock Availability
Ne
Boja
Ne
Pohrana
2 GB
Dimenzija i težina
Visina: 29,0 mm (1,14 inča) Širina: 31,6 mm (1,24 inča) Debljina: 8,7 mm (0,34 inča) uključujući kopču
Stvarna zapremnina: 5,668 kubičnih milimetara (0,35 kubičnih inča) uključujući kopču
Težina: 12,5 grama (0,44 unce)1 1 Težina ovisi o konfiguraciji i proizvodnom procesu.
Vrsta ekrana
Bez ekrana
Frekvencija
Frekvencijski odziv: 20 Hz do 20.000 Hz
Audio reprodukcija
AAC (8 do 320 Kb/s), zaštićeni AAC (iz trgovine iTunes Store), MP3 (8 do 320 Kb/s), MP3 VBR, Audible (formati 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX i AAX+), Apple Lossless, AIFF i WAV
Baterija i napajanje
Ugrađena punjiva litij-ionska baterija
Do 15 sati audioreprodukcije kada je baterija potpuno napunjena2
Punjenje spajanjem USB priključka u računalo ili preko adaptera za napajanje (prodaje se zasebno)
Trajanje brzog punjenja: oko 2 sata (baterija se napuni do 80% od ukupnog kapaciteta)
Trajanje potpunog punjenja: oko 3 sata 2 Testiranje je izvršio Apple u kolovozu 2012. pomoću pretprodukcijskog hardvera i softvera. Popis za reprodukciju sadržavao je 358 originalnih audiozapisa koji su se sastojali od sadržaja uvezenog s CD-ova putem servisa iTunes (AAC datoteka od 128 Kb/s) i sadržaja kupljenog u trgovini iTunes Store (AAC datoteka od 256 Kb/s). Videosadržaj je kupljen u trgovini iTunes Store. Testiranje baterije provodi se pomoću specifičnih iPod jedinica pa stvarni rezultati mogu varirati. Punjive baterije mogu se puniti ograničen broj puta, te će ih s vremenom trebati zamijeniti (vidi www.apple.com/support/ipod/service/battery). Trajanje baterije i broj ciklusa punjenja ovise o upotrebi i postavkama. Dodatne informacije potražite na adresi www.apple.com/hr/batteries.
Mogućnosti
Audio
VoiceOver
podržava 29 jezika za VoiceOver:
češki, danski, engleski (Australija, SAD i UK), finski, francuski (Francuska, Kanada), grčki, japanski, kineski (kantonski, mandarinski), korejski, mađarski, nizozemski, njemački, norveški, poljski, portugalski (Brazil, Portugal), rumunjski, ruski, slovački, španjolski (Meksiko, Španjolska), švedski, tajski, talijanski, turski
Sistemski zahtjevi
Mac računalo s priključkom USB 2.0, sustavom OS X v10.6.8 ili novijim te aplikacijom
iTunes 10.7 ili novijom3
osobno računalo s priključkom USB 2.0; Windows 7, Vista ili XP Home ili Professional (SP3)
ili noviji; te iTunes 10.7 ili novija verzija
Potreban pristup internetu; preporučuje se širokopojasna internetska veza; usluga
se možda naplaćuje
3 iPod i iTunes namijenjeni su isključivo za legalno umnažanje i umnažanje koje je odobrio vlasnik autorskih prava. Nemojte krasti glazbu.
Napajanje i radni uvjeti
Radna temperatura: od 0° do 35° C
Temperatura kada ne radi: od -20° do 45° C
Relativna vlažnost zraka: od 5% do 95%, bez kondenzacije
Radna nadmorska visina: testirano do 3.000 metara
Uključuje sljedeće
1 x iPod shuffle
1 x Apple ušne slušalice
1 x USB kabel za iPod shuffle
1 x Vodič za brz početak rada

Product declaration