Mac mini:2.8GHz:

Mac mini:2.8GHz

SKU
MGEQ2RC/A
Mac mini je mala povoljna zvijer koja sve ono što očekuješ od Mac računala krije pod haubom od svega 19,7 četvornih centimetara. Samo spoji svoj zaslon, tipkovnicu i miša i radi čuda.

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

Mac mini je mala povoljna zvijer koja sve ono što očekuješ od Mac računala krije pod haubom od svega 19,7 četvornih centimetara. Samo spoji svoj zaslon, tipkovnicu i miša i radi čuda. Malo veliko računalo. S četvrtom generacijom Intel Core procesora, do 50% bržom flash pohranom i do 3 puta bržim bežičnim povezivanjem od svojih prethodnika — Mac mini će tvoje svakodnevne zadatke rješavati kao od šale. Kada tome dodamo grafičke kartice Intel Iris Graphics ili Intel HD Graphics 5000 s do 90% bržom grafikom od prethodne generacije te odlične mogućnosti povezivanja kao što su Thunderbolt 2 i podrška za HDTV, Mac mini postaje savršeno središte tvog računalnog svijeta. Moćni mališan. S kućištem dobivenim iz jednog komada aluminija, Mac mini odlikuje jedinstvena elegancija karakteristična za cijelu Mac obitelj. A iako je niži od četiri centimetra i lakši od dva kilograma, ovaj mališan radi sve kao veliki. Ali i dalje je energetski najučinkovitije stolno računalo na svijetu — ne samo da ispunjava ENERGY STAR uvjete, već ih i premašuje do sedam puta. S ovako kompaktnim računalom, jedino je pitanje što učiniti s toliko slobodnog mjesta na stolu.OS X El Capitan. Ljubav na prvi i svaki sljedeći klik. OS X El Capitan donosi mnoštvo korisnih poboljšanja za tvoj Mac. Tu su nove mogućnosti organizacije prostora i upravljanja s više prozora. Još moćniji Spotlight za pretraživanje tvog Maca i šire. Dodatna poboljšanja osnovnih aplikacija kao što su Foto, Safari, Mail i Karte. Posve nova aplikacija Bilješke za bilježenje ideja i drugih sadržaja. I ukupno brža izvedba — od igranja, preko pokretanja aplikacija, do pristupa pošti. Sjajne ugrađene aplikacije za posao i zabavu. Svaki novi Mac standardno je opremljen aplikacijama Foto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote. Pa tvoja kreativnost i produktivnost mogu doći do izražaja čim ga izvadiš iz kutije. S njim dobivaš i sjajne aplikacije za mailove, surfanje, slanje SMS-ova, FaceTime pozive, pa čak i aplikaciju za pronalaženje novih aplikacija.

Neke značajke, aplikacije i usluge nisu dostupne u svim područjima.
Autorsko pravo © 2016. Apple Inc. Sva prava pridržana.

Proizvođač
Apple
EAN code
888462093538
Processor GHz
2.8GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.3GHz
Memorija
8 GB
Pohrana
1
Zaslon
none
Grafika
Intel Iris
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
2 x Thunderbolt 2
Operativni sustav
OS X El Capitan 10.11.0 or newer
Uključeni programi
OS X Yosemite
iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Karte, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Poruke, Kalendar, Kontakti, Podsjetnici, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Pregled, Bilješke, Mac App Store
Uključuje sljedeće
1 x Mac mini
1 x kabel za napajanje