Doživi veliki
skok naprijed.

Mac je donedavno zahtijevao više čipova kako bi pružio sve značajke. No to se mijenja. Odsad je sve sjedinjeno u jednom čipu koji je moćan, ekonomičan i baš onakav kakav zaslužuješ.

Maleni čip.
Veliki skok.

Prvi čip dizajniran upravo za Mac. Apple M1 je sustav na čipu (SoC) s nevjerojatnih 16 milijardi tranzistora. Na tom sićušnom čipu integrirani su procesor, grafički procesor, Neural Engine, sučelje i brojne druge komponente. To nije tek korak naprijed u razvoju Maca. To je posve nova dimenzija.Prvi čip dizajniran upravo za Mac. Apple M1 je sustav na čipu (SoC) s nevjerojatnih 16 milijardi tranzistora. Na tom sićušnom čipu integrirani su procesor, grafički procesor, Neural Engine, sučelje i brojne druge komponente. To nije tek korak naprijed u razvoju Maca. To je posve nova dimenzija.

Strašno brz.

Procesor do 10 jezgara
Grafički procesor do 16 jezgara
Do 32 GB RAM-a
Brzina prijenosa podataka do 200 GB/s

Još brži.

10-jezgreni procesor
Grafički procesor do 32 jezgre
Do 64 GB RAM-a
Brzina prijenosa podataka do 400 GB/s

Rad sustava macOS Monterey na čipu M1

macOS Monterey čipu M1 daje puni potencijal i pruža posve nove mogućnosti za rad i zabavu na Macu. Ostani povezan, dijeli i stvaraj putem FaceTimea i Poruka. Otkrij surfanje u optimiziranom Safariju, najbržem pregledniku na svijetu. A uz značajku Universal Control podijeli posao između Maca i drugih Appleovih uređaja. Osim toga, macOS Monterey odlikuje se najsuvremenijim značajkama privatnosti i vrhunskom sigurnošću.

Zaštita privatnosti

Mac i svi Appleovi proizvodi dizajnirani su da zaštite tvoju privatnost i daju ti kontrolu nad vlastitim podacima.

Sve dijeljene fotografije, video i audio zapisi su zaštićeni i sigurni.

Sigurna komunikacija

Poruke u iMessageu i pozivi u FaceTimeu kodirani su između krajnjih točaka na svim uređajima, stoga im nitko drugi ne može pristupiti.

Inteligentno sprječavanje praćenja

Safari automatski štiti tvoju privatnost kad pretražuješ. Koristi inteligentno sprječavanje praćenja koje onemogućuje praćenje oglašivača između različitih stranica.

Trajanje baterije

Prijenosna računala s Appleovim čipovima i macOS Montereyjem štede bateriju, a s jednim punjenjem mogu raditi do 21 sat.

Baterija traje
Do 21 sat.

Touch ID

Otključaj računalo, unesi lozinke, plati putem Apple Payja i preuzmi aplikacije jednostavnim dodirom prsta.

Zaštita lozinki

U Kontrolnom centru možeš saznati koje aplikacije pristupaju mikrofonu. Kad god aplikacija pristupi mikrofonu, na zaslonu će se pojaviti nova obavijest.

S iPhonea na Mac.
Iste prednosti.

Novi čip omogućuje Appleu i drugim razvojnim programerima da optimiziraju svoje aplikacije i značajke za M1, M1 Pro i M1 Max kako bi postigli revolucionarnu brzinu i mogućnosti. Aplikacije i značajke koje poznaješ s iPhonea i iPada dostupne su i na Macu.

LumaFusion

Sve popularnija aplikacija za uređivanje videa koju koristiš na iPadu i iPhoneu uz pomoć Appleovog čipa M1 može se preuzeti i na Mac.

Preuzmi u App Storeu >

Headspace

Opusti se. Na Mac možeš preuzeti i omiljenu aplikaciju za meditiranje. Popravit će ti raspoloženje i pomoći ti da se osjećaš bolje.

Preuzmi u App Storeu >

Portretni način

Novi videoefekt nadahnut portretnim načinom na iPhoneu i podržan M1 čipom fokusira se na vas, a ne na ono iza vas.

Značajka Live Text na fotografijama

Mac odsad može upravljati svakim tekstom na svakoj slici. Klikni na adresu i ona će se otvoriti u Kartama. Nazovi ili pošalji poruku na telefonski broj sa slike. Ili smjesta spremi broj. Kopiraj i zalijepi tekst baš kao bilo koji drugi. Osobni podaci i informacije sa slika nikad neće napustiti tvoje računalo.

Posve nova vizura grada

Upoznaj druge gradove pomoću izuzetno detaljnog pregleda cesta, naselja, drveća, zgrada i ostalih elemenata. Znamenite građevine poput mosta Golden Gate na kartama su dostupne u dnevnoj i noćnoj verziji u dojmljivom 3D prikazu.

Nove značajke javnog prijevoza

Integracija javnog prijevoza prikazuje obližnje stanice, trajanje putovanja i omogućuje ti da prikvačiš svoje omiljene rute na vrh popisa.

Interaktivni globus

Otkrij prirodne ljepote našeg planeta na raskošno ilustriranom interaktivnom globusu. Istraži poboljšan, detaljan prikaz planina, pustinja, šuma, oceana i drugih krajeva.

MacBook Pro

Hardver koji drži korak
s izuzetnom snagom.

Stigao je najmoćniji MacBook Pro. Vrtoglavo brzi M1 Pro i M1 Max Appleovi su prvi čipovi dizajnirani za profesionalce. Pružaju inovativne performanse i izuzetno dugo trajanje baterije. Tomu pridodaj genijalan zaslon Liquid Retina XDR, najbolju kameru i zvukovne značajke, kao i sve priključnice koje su ti potrebne na Mac računalu. Ovo je prvo prijenosno računalo svoje vrste. I prava je zvijer.

Kupi MacBook Pro >

XDR. Mazi svoje oči.

Zaslon Liquid Retina XDR ima ekstreman dinamički raspon i golem omjer kontrasta. Otkrit će ti nevjerojatne detalje u sjenama, tamnije crne tonove i življe boje nego ikad prije.

Povezivost..

Preuzmi fotografije i videozapise pomoću čitača SDXC kartica, poveži monitor putem HDMI-ja i slušaj glazbu iz slušalica spojenih na 3,5 mm priključak. Tražiš MagSafe? Tu je. Baš kao i Thunderbolt 4.

Što brže, to bolje.

SSD memorija kapaciteta do 8 TB čita podatke vrtoglavom brzinom koja doseže 7,4 GB/s. Dvostruko je brži od prethodne generacije. To znači da će se tvoji videozapisi od 8K otvoriti smjesta i da lako možeš spremiti stotine tisuća RAW fotografija odjednom.

Wi-Fi 6

Wi-Fi nove generacije ne samo da je brži nego tvojem Macu osigurava i stabilnu vezu, čak i kad se više uređaja poveže na mrežu.

Wi-Fi 6

propusnost do 1,2 GB/s

Force Touch dodirna površina

Precizna kontrola s mnogo prostora za pomicanje, uvećavanje ili smanjivanje.

Prostorni zvuk.

Sustav šest zvučnika MacBooka Pro u kombinaciji s naprednim algoritmima podržava prostorni zvuk. Prilikom reprodukcije glazbe ili videa u Dolby Atmosu, čitavu prostoriju ispunjava kompleksnim trodimenzionalnim zvukom.

Kamera ima 1080p HD.

Danas je povezanost važnija no ikad. Zato novi MacBook Pro ima dvostruko veću rezoluciju koja iznosi 1080p, leću s manjim otvorom blende koja propušta više svjetla i veći senzor slike s još osjetljivijim pikselima. Postiže dvostruko bolje performanse pri slabom osvjetljenju.

Touch ID

Svoj MacBook možeš otključati i zaključati jednim dodirom. Upotrijebi otisak prsta prilikom posudbe filma, kupnje aplikacije, pristupa osobnim dokumentima ili promjene postavki sustava. Nema ponovnog unosa lozinke.

Do

32 GB

objedinjene memorije

Propusnost memorije do

200 GB/s

Do

64 GB

objedinjene memorije

Propusnost memorije do

400 GB/s

Zamijeni svoj stari MacBook novim.

Appleovi proizvodi dizajnirani su da traju, što ih čini sjajnom investicijom. Prilikom procjene, vrijednost tvojeg starog MacBook računala ostaje visoka. Zamijeni ga i novi MacBook može te stajati tek nekoliko stotina kuna mjesečno.

Više informacija >

Dostupan studentima

Jesi li student ili nastavnik? Otkrij posebne pogodnosti.

Više informacija >

Niske mjesečne rate

Odobravamo plaćanje na rate do 12 mjeseci.

Više informacija >

Nudimo velik izbor dodatne opreme.
Za sve što ti treba.

Uz široku lepezu dodatne opreme Apple i još veći izbor dodataka drugih proizvođača, tvoj će Mac zasjati punim sjajem.

Odkrij celotno ponudbo Mac dodatkov

Više informacija

Oprema za zaštitu i prijenos.

Više informacija

Povećaj produktivnost kod kuće ili u uredu.

Više informacija

Još razloga da se
zaljubiš u Mac.

Apple i obrazovanje

Učenici, roditelji i nastavnici štede kupnjom Appleovih proizvoda po posebnim cijenama.

Više informacija

Mac u poslovanju

Naš B2B odjel spremno pomaže prilikom kupnje i postavljanja Maca.

Više informacija

Dostupnost

Mac se prilagođava tvojem načinu rada, a ne obrnuto. Može ti naglas pročitati dugačak dokument, omogućuje da pretražuješ datoteke glasom i mnogo više.

Okoliš

Apple nastoji smanjiti utjecaj svojih proizvoda na okoliš korištenjem recikliranih i obnovljivih materijala za sve proizvode i ambalažu.

Roditeljski nadzor

Vrijeme rada zaslona otkriva ti što djeca rade na svojim uređajima i omogućuje prilagodbu sadržaja koje gledaju, kao i vremena pretraživanja.

Dijeljenje s obitelji

Kreiraj Apple ID za sve članove obitelji i podijeli pristup Apple TV-u +, Apple Arcadeu, iCloudu, prostoru za pohranu, albumima fotografija i ostalim uslugama i sadržajima. Kako na Macu, tako i na drugim Appleovim uređajima.

Koji je Mac pravi za vas?

MacBook Air

Supernabrijan.
Superlagan.

od 9.469 kn

Odaberi >

13-inčni MacBook Pro

Profi od glave do pete.

od 12.179 kn

Odaberi >

14-inčni MacBook Pro

Maksimalna snaga.
Više prenosivosti.

od 18.839 kn

Odaberi >

16-inčni MacBook Pro

Veliki ekran.
Maksimalna snaga.

od 22.979 kn

Odaberi >

24-inčni iMac

Stroj za stvaranje.

od 12.459 kn

Odaberi >

Mac mini

Novo srce.
Nova snaga.

od 6.699 kn

Odaberi >