Toliko je razloga
da prijeđeš na Mac.

Intuitivan. Nevjerojatno moćan. Dizajniran za posao, stvaranje i zabavu kakvu nisi ni sanjao. Prepun je aplikacija i spreman je za korištenje odmah po vađenju iz kutije.

Svaki je početak lak.

Instalacija Mac računala ne mora biti složena. Samo se prijavi u svoj iCloud račun i tvoj će Mac preuzeti podatke s tvojeg iPhonea ili iPada. Pomoćnik za prijenos podataka pomaže ti da brzo prebaciš postavke, korisničke račune i druge sadržaje. Ako imaš pitanja ili zatrebaš savjet, navrati u našu trgovinu gdje će ti pomoći obučeno osoblje, ili pak nazovi Appleovu korisničku podršku na besplatni broj 0800 222 427. Dostupni smo za sva pitanja unutar 90 dana od kupnje proizvoda.

Pomoćnik za prijenos podataka

Začas prebaci postavke, korisničke račune i ostale podatke sa starog Maca ili PC-ja.

iCloud

Postavljanje novog Maca lako je uz iCloud. Samo se prijavi i smjesta ćeš dobiti pristup svojim fotografijama, videozapisima, dokumentima, bilješkama, kontaktima i ostalim datotekama.

iCloud Keychain

Zaboravljanje lozinki stvar je prošlosti. Uz pomoć iCloud Keychaina i AutoFilla, lako se prijavi u svoje korisničke račune bez potrebe za pamćenjem i zapisivanjem lozinki.

14-inčni i 16-inčni MacBook Pro

10-jezgreni procesor.
Nevjerojatne performanse.

Vrtoglavo brzi M1 Pro i M1 Max Appleovi su prvi čipovi dizajnirani za profesionalce. Pružaju inovativne performanse i izuzetno trajanje baterije. Tomu pridodaj genijalan zaslon Liquid Retina XDR, najbolju kameru i zvukovne značajke, kao i sve priključnice koje su ti potrebne na Mac računalu.Vrtoglavo brzi M1 Pro i M1 Max Appleovi su prvi čipovi dizajnirani za profesionalce. Pružaju inovativne performanse i izuzetno trajanje baterije. Tomu pridodaj genijalan zaslon Liquid Retina XDR, najbolju kameru i zvukovne značajke, kao i sve priključnice koje su ti potrebne na Mac računalu.

Okoliš

Nastojimo smanjiti utjecaj naših proizvoda na okoliš korištenjem recikliranih i obnovljivih materijala za sve proizvode i ambalažu.

Indikator snimanja

U Kontrolnom centru možeš saznati koje aplikacije pristupaju mikrofonu. Kad god aplikacija pristupi mikrofonu, na zaslonu će se pojaviti nova obavijest.

Predinstalirane aplikacije

Na svaki je Mac unaprijed instaliran velik broj aplikacija. Od trenutka kad ga uključiš možeš biti u kontaktu s prijateljima, raditi na projektima ili pak kupovati na internetu.

Ekosustav

Započni ovdje. Završi ondje.
Svugdje imaš sve što trebaš.

Kad se prijaviš na Apple ID na svim uređajima, pomoću značajke kontinuiteta neprimjetno se možeš prebacivati s uređaja na uređaj. Primjerice, možeš automatski otključati svoj Mac putem Apple Watcha ili mu proširiti radnu površinu pomoću iPada.

iSTYLE podrška

Kad ti zatreba pomoć s Macom, budi bez brige. iSTYLE podrška uvijek je tu za tebe.

iSTYLE ti čuva leđa. Neprekidno.

macOS Monterey

macOs. Sustav na koji se možeš osloniti.

Ostani povezan, dijeli i stvaraj kao nikad dosad. Predstavljamo ti sjajne nove značajke FaceTimea. Istraži novodizajnirani Safari. Otkrij nove, učinkovite načine rada s univerzalnim upravljanjem i kraticama. Budi u fokusu uz pomoć portretnog načina. I mnogo više.

Tvoj Mac, tvoja ••••.

Appleov čip i macOS Monterey čine Mac najsigurnijim osobnim računalom ikad. Macovi imaju unaprijed ugrađenu zaštitu od zlonamjernih softvera i virusa. Ona ti omogućuje da odlučiš što točno želiš podijeliti i na koji način. FileVault kodira čitavi sustav kako bi sigurnost bila temeljitija. Na Macu tvoje privatne informacije ostaju privatne, ma što učinio.

Informacije o privatnosti u App Storeu

App Store najbolji je izvor sigurnih i pouzdanih aplikacija. Jasne oznake privatnosti pomoći će ti da odabereš aplikacije na temelju načina na koji rukuju tvojim podacima.

Touch ID

Otključaj računalo, unesi lozinke, plati putem Apple Payja i preuzmi aplikacije jednostavnim dodirom prsta.Otključaj računalo, unesi lozinke, plati putem Apple Payja i preuzmi aplikacije jednostavnim dodirom prsta.

Zaštita lozinki

U Kontrolnom centru možeš saznati koje aplikacije pristupaju mikrofonu. Kad god aplikacija pristupi mikrofonu, na zaslonu će se pojaviti nova obavijest.

Apple Pay

Svaka kupovina putem Apple Payja koristi jedinstveni transakcijski kod i broj specifičan za tvoj uređaj. Podaci o plaćanju nigdje se ne pohranjuju i nikomu se ne šalju.

Sigurna komunikacija

Poruke u iMessageu i pozivi u FaceTimeu kodirani su između krajnjih točaka na svim uređajima, stoga im nitko drugi ne može pristupiti.

Inteligentno sprječavanje praćenja

Safari automatski štiti tvoju privatnost kad pretražuješ. Koristi inteligentno sprječavanje praćenja koje onemogućuje praćenje oglašivača između različitih stranica.

Mac može više.
I ti s njim.

Mac je moćan, svestran i prepun sadržaja koji ti unaprjeđuju rad. Sadrži aplikacije za rad, stvaranje i sve što možeš zamisliti. Besprijekorno podržava aplikacije od Microsofta 365 do Adobe Creative Clouda. Nije važno čime se baviš i na kakvom projektu radiš. Mac to može podnijeti.

Snaga čipa M1

Appleove čipove odlikuju izuzetne performanse, jedinstvena tehnologija i revolucionarna energetska učinkovitost. Zato na Macu sve možeš obaviti brže – od svakodnevnih aktivnosti do vizionarskog rada u zahtjevnim profesionalnim aplikacijama.

Sustav macOS

U srcu svakog Maca nalazi se macOS, moćan, profinjen i intuitivan operativni sustav dizajniran posebno za Appleove čipove. Riječ je o našem najmoćnijem softveru na najnaprednijem hardveru ikad.

Aplikacije u praksi

Mac izvlači ono najbolje iz tebe. Tvoje omiljene aplikacije rade glatko i neometano. Čak i Microsoft 365 radi baš kako treba.

App Store

App Store sadrži aplikacije za sve i svakoga. Ondje ćeš pronaći tisuće aplikacija za rad, učenje, uređivanje fotografija, pregršt igara i sve drugo što ti padne na pamet.

Trajanje baterije

Prijenosna računala s Appleovim čipovima i macOS Montereyjem štede bateriju, a s jednim punjenjem mogu raditi do 21 sat.

Sad znaš kamo.

Mac ti pomaže da brzo pronađeš što trebaš, da o svemu vodiš računa i budeš spreman na sve. Njegov jednostavan, jasan dizajn naprosto ima smisla, osobito ako već koristiš iPhone. Mnoštvo otvorenih prozora i organizacija datoteka ne predstavljaju problem. Sve su tipke lako dostupne i nalaze se upravo ondje gdje ih očekuješ, stoga je raditi na Macu sjajno.

Mac je intuitiven

Spotlight

Spotlight će brzinom munje pronaći aplikacije, dokumente i datoteke na tvojem Macu.

Mission Control

Mission Control sve otvorene prozore prikazuje jedan do drugoga. Lako možeš pronaći što ti treba.

Kontrolni centar

Do svih važnih elemenata s trake izbornika i najčešće korištenih funkcija možete doći odmah, i to s jednog mjesta.

Centar za obavijesti

Sve obavijesti i widgeti prikazani su u jednom stupcu, tako da pred sobom uvijek imaš važne informacije.

Sjajan sa svim tvojim
Appleovim uređajima.

Mac je savršeni suputnik drugim Appleovim uređajima. Primjerice, možeš pročitati poruku na Apple Watchu, a odgovoriti na nju s Maca. Pripremi prezentaciju na Macu pa je prikaži na iPhoneu. Otključaj svoj Mac pomoću Apple Watcha. Ili pošalji čitave albume fotografija prijateljima u prostoriji.

Universal Control

Jednom tipkovnicom i mišem ili dodirnom površinom bez problema istovremeno upravljaj Macom i iPadom, pa čak i s više njih. Uređaje samo moraš postaviti jedan do drugog i neometano pomicati pokazivač s jednoga na drugi. Prilagodbe nisu potrebne. Tipkaj na Macu i gledaj kako se tekst pojavljuje na iPadu. Ili povuci sadržaj s jednoj Maca na drugi.

Handoff

Handoff ti omogućuje da započneš rad na Macu, a zatim ga neometano nastaviš na drugom uređaju.

Poruke i pozivi

Mac funkcionira baš kao iPhone. Možeš odgovarati poruke ili upućivati pozive s velikog ekrana – ne moraš ni podići slušalicu.

AirDrop

Jednostavno šalji fotografije, dokumente i druge sadržaje na Appleove uređaje u blizini.

Sidecar

Pretvori iPad u drugi monitor koji proširuje ili odražava Macovu radnu površinu. Zatim možeš iskoristiti Apple Pencil na iPadu za crtanje, uređivanje fotografija ili pomicanje objekata.

Universalni međuspremnik

Kopiraj tekst, slike, fotografije i videozapise s jednog Appleovog uređaja i zalijepi ih na drugi.

On to sigurno može.
Možda čak i bolje.

Sustav macOS intuitivan je i lako se koristi. Zahvaljujući tomu, Mac je spreman za korištenje odmah po vađenju iz kutije. Neka te prelazak s Windowsa ne zabrinjava, sve je kompatibilno i sustav je od samog početka spreman za sve tvoje zadatke i potrebne aplikacije.

MS Office

Word, Excel, PowerPoint i druge aplikacije iz paketa MS Office besprijekorno rade i na Macu.

Datoteke na Macu

DOC, XLS, CSV, PDF, JPG, PNG i mnoge druge. Mac će bez problema otvoriti sve tvoje datoteke.

Mac u oblaku

Dropbox, OneDrive, Google Drive i ostale aplikacije u oblaku ne trebaju te zabrinjavati. Mac podržava rad u oblaku.

Kompatibilnost

Mac je kompatibilan s većinom monitora, pisača, miševa, vanjskih diskova i drugih perifernih jedinica. Poveži ih bez straha.

Tvoj je novi
Mac pristupačan.

Appleovi proizvodi dizajnirani su da traju, što ih čini sjajnom investicijom. Mi ti omogućujemo da s vremenom otplatiš svoje novo Mac računalo. Samo moraš prilikom kupnje odabrati opciju plaćanja na rate.

Dostupan studentima

Jesi li student ili nastavnik? Otkrij posebne pogodnosti.

Više informacija

Staro za novo

Donesi nam stari uređaj i ostvari popust na novi.

Više informacija

Niske mjesečne rate

Odobravamo plaćanje na rate do 12 mjeseci.

Više informacija

Nudimo velik izbor dodatne opreme.
Za sve što ti treba.

Uz široku lepezu dodatne opreme Apple i još veći izbor dodataka drugih proizvođača, tvoj će Mac zasjati punim sjajem.

Odkrij celotno ponudbo Mac dodatkov

Više informacija

Oprema za zaštitu i prijenos.

Više informacija

Povećaj produktivnost kod kuće ili u uredu.

Više informacija

Još razloga da se
zaljubiš u Mac.

Apple i obrazovanje

Učenici, roditelji i nastavnici štede kupnjom Appleovih proizvoda po posebnim cijenama.

Više informacija

Mac u poslovanju

Naš B2B odjel spremno pomaže prilikom kupnje i postavljanja Maca.

Više informacija

Dostupnost

Mac se prilagođava tvojem načinu rada, a ne obrnuto. Može ti naglas pročitati dugačak dokument, omogućuje da pretražuješ datoteke glasom i mnogo više.

Okoliš

Apple nastoji smanjiti utjecaj svojih proizvoda na okoliš korištenjem recikliranih i obnovljivih materijala za sve proizvode i ambalažu.

Roditeljski nadzor

Vrijeme rada zaslona otkriva ti što djeca rade na svojim uređajima i omogućuje prilagodbu sadržaja koje gledaju, kao i vremena pretraživanja.

Dijeljenje s obitelji

Kreiraj Apple ID za sve članove obitelji i podijeli pristup Apple TV-u +, Apple Arcadeu, iCloudu, prostoru za pohranu, albumima fotografija i ostalim uslugama i sadržajima. Kako na Macu, tako i na drugim Appleovim uređajima.

Koji je Mac pravi za vas?

MacBook Air

Supernabrijan.
Superlagan.

od 9.469 kn

Odaberi >

13-inčni MacBook Pro

Profi od glave do pete.

od 12.179 kn

Odaberi >

14-inčni MacBook Pro

Maksimalna snaga.
Više prenosivosti.

od 18.839 kn

Odaberi >

16-inčni MacBook Pro

Veliki ekran.
Maksimalna snaga.

od 22.979 kn

Odaberi >

24-inčni iMac

Stroj za stvaranje.

od 12.459 kn

Odaberi >

27-inčni iMac

Maksimalan ekran.

od 18.149 kn

Odaberi >

Mac mini

Novo srce.
Nova snaga.

od 6.699 kn

Odaberi >