REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate u roku određenom Zakonom o obveznim odnosima i u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na webshop@istyle.hr i/ili info@istyle.hr, na telefon +385/20 770 042 ili putem društvenih mreža.

Nakon što primimo Vašu reklamaciju, poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, na temelju Vašeg opisa reklamacije, obavijest:

  • može li se proizvod popraviti i je li ga potrebno poslati u ovlašteni servis
  • može li se proizvod zamjeniti za novi
  • može li se za proizvod vratiti novac.

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, molimo Vas da posiljku predate preko HP (Hrvatske Poste) ili je donesete licno u jednu od naših poslovnica. Ducani je samo u tom slučaju mogu zaprimit. Nakon što proizvod stigne na skladište, poslati ćemo Vam obavijest o povratu novaca ili slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca ili zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte na telefon broj +385/20 770 042 ili na e-mail adresu webshop@istyle.hr i/ili info@istyle.hr.

U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo vam sve podatke ovlaštenog servisa.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Obratite nam se s povjerenjem i vašu ćemo reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku.

*Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.
Proizvod kojim ste nezadovoljni možete zamijeniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to unutar 14 dana od primitka proizvoda na vašu adresu. Više informacija o povratu proizvoda možete pronaći ovdje.

Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

Elektronska poveznica (link) na Platformu za online rješavanje potrošačkih sporova:
http://ec.europa.eu/odr

Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove. Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.