iSTYLE servis

Premium Apple Servis
Apple Product Family
Pretrazite status servisnog slučaja po serijskom broju:

Važna Obavijest

Dragi korisnici servisa,

zbog trenutne situacije i vladinih mjere sve naše trgovine su zatvorene do daljnjeg.

Briga o zdravlju klijenata i zaposlenih u iStyle Servisu je najveći prioritet naše tvrtke. Zbog pandemije virusa COVID-19, poznatijeg kao Korona virus, a u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije želimo da Vas obavijestimo o promjenama kada je u pitanju prijem uređaja na Servis, a sve u cilju zaštite zdravlja korisnika i naših zaposlenih:

1. Tvrtka Apple nedavno je objavila tekst o pravilnom čišćenju proizvoda. Ako je zaista neophodno da donesete Vaš uređaj, zamolićemo Vas da se pridržavate navedenih uputstava na sljedećem linku: https://support.apple.com/hr-hr/HT204172 i očistite i dezinficirate Vaš Apple uređaj.

2. Uređaj nije moguće fizički predati na servis, nego je potrebno da naručite dostavnu službu koja će preuzeti Vaš uređaj i dostaviti ga do našeg servisa. Na linku ispod možete naći smjernice za ispravno pakiranje roba za slanje. Zbog trenutne situacije iStyle u suradnji s Apple je odlučio snositi troškove dostave za uređaje kojima je potreban servis, informacije o slanju se može dobiti na email servis-posiljke@istyle.hr

Upute za pakiranje ➞

Kontakt telefon dostave:
DPD Croatia d.o.o.
Slatinska 7, 10360 Zagreb-Sesvete
Tel: +385 (0)1 3430 600
E-mail: info@dpd.hr
URL: https://www.dpd.com/hr/home/o_nama/kontakti

3. Iz zdravstvenih razloga svaki paket, nakon dostave, neće biti otvaran najmanje 24h. Iako ne postoje pouzdane informacije koliko se virus zadržava na ambalaži rok od 24h uveden je kao preventivna mera.

4. Ako je potrebna naplata servisa, zamolit ćemo Vas da uplatu napravite elektroničkim putem, Svjetska zdravstvena organizacija navela je da papirne novčanice i kovanice mogu biti potencijalni prijenosnici Korona virusa.

5. Nakon što Vama pošaljemo uređaj, jako je bitno da pratite instrukcije dostavljača. iStyle Servis koristi usluge DPD  kurirske službe, čiji su kuriri opremljeni sredstvima za dezinfekciju i koriste sve potrebne zaštite kako ne bi ugrozili svoje zdravlje i zdravlje klijenata.

Imajte na umu da se gotovi slučajevi servisa ne mogu preuzeti izravno u trgovini tijekom ove mjere.

Ova mjera također utječe na obradu servisnih primki i očekuju se određena kašnjenja.

iSTYLE Servis Zagreb
Jankomir 33
City Centar One West
10090 Zagreb
E-mail: servis@istyle.hr
Telefon: +385 (0)1 2362 405
Kontakt za dostavu: +385 (0)98 417 863

iSTYLE Servis Split
Vukovarska 207
City Centar One Split
21000 Split
E-mail: servis@istyle.hr ili t.botic@istyle.hr
Telefon: +385 (0)21 683 696
Kontakt za dostavu: +385 (0)954967127

Zamolićemo Vas da pratite uputstva relevantnih institucija i brinete prije svega o vašem zdravlju.

Ekipa iSTYLE servis