Tech21 Impact Shield Screen Protector za iPhone 6/6s Plus

SKU
T21-4273

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Zaliha

Detalji

Naša Impact Shield zaštita za zaslon za iPhone 6/6s Plus lako se nanosi, a sadrži samoobnovljivu zaštitu od ogrebotina i naprednu zaštitu od udaraca. Najnaprednija zaštita zaslona na svijetu.
Sa sve većim zaslonima koji donose snažne boje i omogućuju dodirnu interakciju, odlučili smo pokušati napraviti zaštitu za zaslon koja je ne samo iznimno tanka te pruža naprednu zaštitu od udaraca, nego osigurava i savršenu optičku jasnoću. Dodajte tome i samoobnovljivi površinski sloj te lako nanošenje bez stvaranja mjehurića i dobit ćete Impact Shield: Self-Heal. Pametna zaštita za zaslon.
Kako bismo napravili najtanje moguće rješenje, koje nudi naprednu zaštitu od udaraca te savršeno čistu vidljivost, okrenuli smo se znanosti te razvili jedinstvenu višeslojnu strukturu. Čvrsti gornji sloj raspršuje snagu udarca na šire područje. Drugi sloj, BulletShield™, koristi se i za neprobojno staklo te također upija i raspršuje silinu udarca. Treći sloj usporava te dodatno upija preostalu silu, što ovu zaštitu čini najnaprednijom na tržištu. Savršena čistoća vidljvosti. Prirodna.
Impact Shield nevjerojatno je tanak, na dodir se čini prirodnim i gladak je, te omogućuje savršeno jasnu vidljivost. Ogrebotine koje se same obnavljaju.
Znajući da svakodnevne ogrebotine mogu uništiti vaš zaslon, dizajnirali smo Impact Shield tako da se sam obnavlja. Jedinstven reflowing materijal od polimera zaglađuje svakodnevne ogrebotine, te garantira kristalnu čistoću zaslona te savršeno upravljanje dodirom. Jednostavo nanošenje
Do sada je nanošenje zaštite za zaslon bio težak posao. Impact Shield ima bazu od polutekućih polimera, koja sama prianja uz vaš zaslon, bez korištenja dodatnih sredstava. To znači da se nanosi jednim glatkim pokretom, bez stvaranja mjehurića. Na raspolaganju imate i jedinstven aplikator, koji se lako koristi, a koji garantira savršeno prianjanje zaštite uz zaslon.

Više informacija

Proizvođač
Tech21
Težina
0.2000
EAN code
5055517340243
Boja
prozirna
Kompatibilnost - iPhone
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
End of life
Ne
Model
Ne
Veličina
iPhone 6 Plus/6s Plus
Pohrana
iPhone 6 Plus/6s Plus

Product declaration