Tech21 Impact Shield Screen Protector za iPhone 7 Plus

SKU
T21-5359

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Zaliha

Detalji

Pametna višeslojna zaštita za zaslon štiti od padova te zaglađuje svakodnevne ogrebotine Napredna zaštita. Trajna jasnoća.
Uživanje u našim pametnim telefonima ovisi o stanju zaslona. Slučajni padovi i izlizanost mogu brzo uništiti naš pogled te sakriti naš omiljeni sadržaj mrežom ružnih pukotina i ogrebotina. Možete biti sigurni da će Impact Shield Self Heal održavati vaš zaslon lijepim kao što je bio prvog dana. Napredna zaštita od udaraca.
Kako bismo omogućili da vaša iznimno tanka i potpuno prozirna zaštita za zaslon bude što naprednija, morali smo smisliti nova rješenja i koristiti nove, napredne materijale. Ovakvu smo razinu zaštite postigli zahvaljujući BulletShieldu™, koji se koristi u neprobojnom staklu, a kojeg smo uparili s pametnom višeslojnom strukturom. Rezultat je zaštita za zaslon koja izuzetno učinkovito prihvaća snagu udarca, te tako pouzdano i dugoročno štiti vaš zaslon. Izdržljiva, samoobnovljiva jasnoća.
Želimo da volite koristiti svoj iPhone. Zato smo dizajnirali Impact Shield Self Heal s reflowing polimerskom površinom koja zaglađuje svakodnevne ogrebotine, te osigurava da vaš zaslon bude gladak i kristalno čist. Jednostavna primjena.
Nanošenje zaštite na vaš mobitel trebalo bi biti brzo i jednostavno. Dizajnirali smo Impact Shield Self Heal s bazom od polutekućih polimera, koja automatski prianja uz vaš zaslon, pa se nanosi u jednom pokretu i bez stvaranja mjehurića. Za potpunu zaštitu, Impact Shield Self Heal kompatibilan je s većinom tech21 maskica (prodaju se odvojeno). Značajke
 • Napredna zaštita od udaraca s BulletShieldom™
 • Izdržljiva, samoobnovljiva jasnoća
 • Jednostavno nanošenje bez stvaranja mjehurića
 • Limitirano doživotno jamstvo
 • Više informacija

  Proizvođač
  Tech21
  Težina
  0.2000
  EAN code
  5055517362986
  Boja
  prozirna
  Model
  Ne
  Veličina
  iPhone 7 Plus/8 Plus
  Pohrana
  Ne
  Boja
  Djelomično prozirna
  Tip torbe
  Screen Protector
  Kompatibilnost - iPhone
  iPhone 7 Plus
  Dimenzija i težina
  Dužina:149 cm
  Širina:69 cm
  Težina:3 g
  Uključuje sljedeće
  1 x Tech21 Impact Shield Screen Protector za iPhone 7 Plus

  Product declaration