Twelve South HiRise Duet dvostruki stalak za punjenje iPhone and Apple Watch:

Twelve South HiRise Duet dvostruki stalak za punjenje iPhone and Apple Watch

SKU
TWHIRISEDUET

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

HiRise Duet luksuzno je postolje za punjenje koje u isto vrijeme i na istom mjestu puni vaš iPhone i Apple Watch. Izrađeno od elegantnog metala s kožnim detaljima, ovo profinjeno postolje uključuje ugrađeni Lightning konektor te Watch disk za napajanje, pa više nikada ne trebate tražiti različite kabele. Vaš iPhone ima masku? Nema veze, Lightning konektor prilagođava se kako bi radio s najtanjim maskama i navlakama, uključujući i naš BookBook. Okupljajući sve što trebate na jedno mjesto, HiRise Duet idealan je uređaj za punjenje.

Apple Watch danju, noćni sat s alarmom noću.

HiRise Duet prvo je dvostruko postolje za napajanje koje puni Apple Watch u Nightstand načinu rada. Ovo elegantno i praktično postolje drži Apple Watch na bočnoj strani, čime se on automatski pretvara u sat za noćni ormarić, a kruna postaje tipka za snooze. Kako biste zaštitili svoj prekrasan Watch, osnova HiRisea pomno je prekrivena mekanim slojem vrhunske kože.

Brže punjenje

Uz toliku pompu oko bežičnog napajanja, možda ste zaboravili da Qi može biti spor poput kornjače. S 15-vatnim Lightning Powerom, HiRise Duet puni vaš iPhone 40% brže od standardnog USB-a, te gotovo dvostruko brže nego bežičnim putem. Duet također drži vaš iPhone u uspravnom položaju, pa ga možete koristiti i dok se puni. S Apple Watchem u Nightstand načinu rada, nikada nećete biti izvan opticaja, pa ni dok punite uređaje.

Jednostavan dizajn koji štedi prostor

Kompaktni HiRise Duet uredno i elegantno drži i puni vaš iPhone i Watch na površini od samo 9,5 cm2. Jedan kabel za napajanje izlazi iz baze postolja kako bi se smanjila količina kabela na vašem noćnom ormariću. Kada je vrijeme za spavanje, omotajte remen Watcha oko baze postolja, postavite iPhone na Lightning položaj, a ujutro će vas dočekati dva potpuno napunjena uređaja.

Izrađen od metala, ali čvrst poput kamena

Za razliku od plastičnih postolja koja se povlače preko noćnog ormarića čim netko potegne kabel za napajanje, HiRise Duet u potpunosti je izrađen od metala i čvrsto stoji na mjestu. Ovo moćno dvostruko postolje za napajanje teško je 450 g, otprilike kao tri iPhonea 8. Stoga kada posegnete za iPhoneom usred noći, ili udarite tipku za snooze ujutro, oba uređaja bit će točno ondje gdje ste ih ostavili – na HiRise Duetu. Primijetit ćete i da krivulje na HiRise Duetu odgovaraju prekrasnom dizajnu iPhonea i Watcha.

Proizvođač
TwelveSouth
Težina
Ne
EAN code
811370021027
Pohrana
Ne
End of life
Ne
Boja
Ne
Boja
Ne
Materijal
Ne
Apple Watch compatibility
Apple Watch 38mm, Apple Watch 42mm, Apple Watch Edition 38mm, Apple Watch Edition 42mm, Apple Watch Nike+ 38 mm, Apple Watch Nike+ 42 mm, Apple Watch Series 1 38 mm, Apple Watch Series 1 42 mm, Apple Watch Series 2 38 mm, Apple Watch Series 2 42 mm, Apple Watch Sport 38mm, Apple Watch Sport 42mm
Kompatibilnost
Apple TV Siri Remote
Kompatibilnost iOS
Ne
Kompatibilnost - općenito
iPhone
iPhone X
iPhone 8 / 8 Plus
iPhone 7 / 7 Plus
iPhone 6 Plus / 6s Plus
iPhone 6 / 6s
iPhone SE
iPhone 5 / 5s / 5c

Apple Watch - all generations

Devices Charged via Lightning, including:
Apple TV Siri Remote
Apple Pencil (with adapter)
Povezivost
Lightning
Bežično povezivanje
Ne
Baterija i napajanje
Ne
Dimenzija i težina

Height: 10.49 cm
Width: 8.89 cm
Depth: 9.53 cm
Weight: 0.43 kg

Uključuje sljedeće

HiRise Base + Rear Support
Wrench
International Power Supply (15w)

Jamstvo
Ne
Komentirajte
Ne
Vrijednost
Ne
validity
Ne
Price Tooltip
N/A