S Apple proizvodima nikada nećete zaostati. Odaberite popust za studente i profesore. Možete studirati bilo gdje, a Apple ekosustav bit će vam najbolji pomoćnik.

Prijavite se

Prijavite se u svoj korisnički račun. Ako ga još nemate, jednostavno se registrirajte.

Učitajte iskaznicu

U svom korisničkom računu učitajte kopiju studentske iskaznice i potpisan obrazac GDPR.

Uštedite

Odaberite između Mac modela i iSTYLE dodataka po sniženim cijenama.

ZAŠTO MAC?

S velikom snagom dolazi mnogo mogućnosti.

Mac je desetljećima jačao vodeće svjetske inženjere, umjetnike, znanstvenike, dizajnere i glazbenike. I to isto čini studentima, jer je pun snage za vaše najambicioznije ideje. S grafikom i procesorima visokih performansi, naprednom memorijom i pohranom te zadivljujućim Retina zaslonom kompatibilan je sa svim profesionalnim aplikacijama. Mogućnosti su neograničene.

Kupite Mac za studij i nagradit ćemo vas kuponom u iznosu od 370 kn.

ZAŠTO IPAD?

Tehnologija bezgranična kao i vaša mašta.

Snaga i fleksibilnost iPada pružaju studentima slobodu da istražuju i izražavaju nove ideje. Uzmite inspiraciju bilo gdje i bilo kada. Ugrađene aplikacije i intuitivni softver stvaraju nevjerojatno osobno iskustvo učenja za svakog učenika - ono koje može biti jednako jedinstveno.

SIDECAR

Neka vaš iPad postane drugi zaslon.

Sa Sidecar možete koristiti svoj iPad kao zaslon koji proširuje ili zrcali radnu površinu vašeg Maca u dva jednostavna koraka.

Kliknite ikonu AirPlay na traci izbornika na vašom Mac računalu i odaberite opciju za povezivanje s vašim iPadom.

Vaš iPad sada bi trebao pokazati proširenje za Mac desktop. U ovom načinu možete pomicati prozore oko njega i koristiti ga kao i bilo koji drugi zaslon. Alternativno, možete odabrati opciju zrcaljenje. Ovo je sjajan način dijeljenja zaslona Mac računala s drugima.

Ako želite crtati, uređivati fotografije i manipulirati predmetima na iPadu u načinu Sidecar, umjesto miša ili touchpad-a možete koristiti Apple Pencil. Možete ga koristiti i za pisanje, skiciranje i označavanje dokumenata. Sva ažuriranja vidljiva su uživo na Mac računalu.

PREMIUM DODACI

Dovršite svoje iskustvo iSTYLE dodatnom opremom.

Odaberite jedan od naših najboljih dodataka da biste najbolje iskoristili svoje proizvode. Bilo da se radi o vašem poslu, studiju ili zabavi, ništa vas ne može zaustaviti s pravim dodacima.

Dostava

Besplatna dostava

Pazite na svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih! Naručite putem interneta i primite narudžbu u roku od 2-3 dana. Dostava je BESPLATNA bez obzira na vrijednost narudžbe.

KUPUJTE SADA
Financiranje

Plaćanje na rate

Kupite svoje omiljene proizvode na rate bez kamate. Iskoristite obročno plaćanje Mastercard, Visa i Diners.

PROVJERITE OPCIJE

Povezujemo učenike sa školom.

Internetski alati za učenje za studente i profesore.

Skype

Skype olakšava vezu. Razgovor, chat, suradnja. Audio i HD videopozivi, dijeljenje zaslona, snimanje poziva, privatni razgovori.

Kréta

Elektronički dnevnik školskih sati koji se može učinkovito koristiti u javnom obrazovanju i strukovnom obrazovanju, od osnovnih škola do različitih strukovnih škola.

Classroom

U sučelju možete voditi videokonferencije, telefonske pozive, dodjeljivati zadatke, dijeliti materijal i još mnogo toga.

Classflow

Napravite vlastitu lekciju, internetsku ploču koju također možete zajednički koristiti u stvarnom vremenu, kvizove, testove i još mnogo toga.

Quizizz

Web aplikacija pogodna za stvaranje vlastitih kvizova i igara. Angažirajte svoje učenike u učionici.

Quizlet

Web aplikacija pogodna za stvaranje vlastitih kvizova i igara. Pogodno i za podučavanje engleskog jezika.

Facebook

Omogućuje vam stvaranje grupa u koje možete umetnuti videozapise, datoteke, poruke i dodijeliti zadatke. Ovdje.

Socrative

Dizajniran posebno za školu za kreiranje kvizova i praćenje uspjeha učenika.

Često postavljana pitanja

Tko može ostvariti popust za obrazovanje?

Pogodnost može tražiti student od 18 godina ili više ili učitelji u obrazovnim ustanovama akreditiranim od Ministarstva obrazovanja. Da biste podnijeli zahtjev za promo, potreban je dokaz koji može biti važeća studenska iskaznica ili potvrda o zaposlenju. Također morate potpisati pristanak za obradu svojih osobnih podataka koji možete pronaći ovdje. Vaši podaci čuvat će se pažljivo i potrebni su kako bi pokazali pravo na traženje ove pogodnosti.

Koji su modeli podložni obrazovnim pogodnostima i za koje razdoblje?

Pogodnost vrijedi do 31. srpnja 2020. godine.

Kupon se ne primjenjuje na računala koja imaju posebnu napomenu na stranici proizvoda.

Za skuplja računala odobrava se popust od 3% umjesto 370 kn. Primjenjuje se kada je 3% vrijednost vašeg računala veća od 370 kn.

Mogu li s ovim popustom naručiti prilagođenu konfiguraciju?

Da, ponuda se također odnosi na prilagođene konfiguracije.

Može li se ova pogodnost kombinirati ostalim pogodnostima, promocijama i popustima?

Da, ova pogodnost može se kombinirati s drugim pogodnostima, promocijama i popustima, osim ostalih obrazovnih pogodnosti i gdje je to posebno naznačeno.

Mogu li platiti na rate?

Da, možete plaćati proizvode na rate u skladu s načinima plaćanja dostupnim online. Više o ratama možete pročitati na istyle.hr/placanje-na-rate.

Mogu li kupiti predmet kroz Staro za novo?

Naravno. Ako imate stari proizvod koji želite prodati, posjetite našu trgovinu u kojoj će ga naši savjetnici pregledati i procijeniti. Više detalja o programu dostupno je na istyle.hr/staro-za-novo.

Može li se račun izdati tvrtki?

Ne, račun se mora izdati u ime fizičke osobe koja je navršila 18 godina i ispunjava potrebne uvjete iz prvog pitanja. Naziv na računu mora biti isti kao i ime na dokazu.