Zašto iPad?
Dostupno u svim oblicima i veličinama.
Odaberi svoj
Zato jer ne postoji bolji uređaj za čitanje vijesti i praćenje trendova.
Zamijenili ste većinu tiskanih časopisa za internet inačice? Vaše omiljene platforme za praćenje vijesti, bilo da su u pitanju portali o kuhanju, modi ili tehnologiji, prilagodili su se novim tehnologijama poput iPada. Praćenje svjetskih trendova u vašem omiljenom kafiću ili kod kuće na kauču još nije bilo tako udobno.
Jer će biti s vama tijekom poslovnih prezentacija.
Zaboravite na okretanje računala kako biste pokazali svoju prezentaciju . iPad će ti olakšati predstavljanje ideja i rezultata te nadomjestiti gomilu papira i bilježnica, čak i ostali sudionici sastanka mogu pisati po njemu. Istovremeno, ovaj estetski profinjen komad tehnologije izražava vaš izuzetan ukus i stil.
Jer ima App Store.
Odaberi između milijun igara i aplikacija za iPad koje su dostupne na App Storeu i preuzmi ih na svoj uređaj.
Jer ga možeš jednostavno povezati s ostalim Apple proizvodima.
Ako već telefonirate, fotografirate i živite s iPhoneom te svoj posao obavljate na Mac računalu, jedini uređaj koji vam nedostaje je iPad. Vaše oduševljenje s činjenicom da se svi vaši uređaji mogu povezati i omogućiti multitasking biti će ogromno. Apple uređaji zauvijek će promijeniti način na koji pohranjujete i stvarate digitalni sadržaj.
Jer je lagan, prenosiv i najbolje društvo na putovanju.
Odmor više nikada neće biti isti. iPad je toliko lagan da će zajedno s internetom biti savršeni vodič za razgledavanje nekog mjesta ili karta za vrijeme planinarenja. Istovremeno će s vašom kreativnošću uređivati i stvarati fotografije i videozapise. Za vrijeme službenog puta, tijekom vožnje tramvajem ili podzemnom željeznicom, pomoći će vam u pripremi za važan sastanak i umjesto bilježnice služiti kao podloga za sve vaše ideje, bilo da ih nacrtate ili napišete.