Zašto iPhone?
Veliki iPhone. Mala cijena.
2.899 kn
Odaberi svoj
Jer nikada nije bilo toliko dodataka za tvoj telefon.
Maskice svih boja i oblika promijeniti će izgled tvog iPhonea i pomoći ti da ga uskladiš s tvojim dnevnim izgledom. Slušalice svjetski priznatih proizvođača idu s njim ruku pod ruku, ali nemoj zaboraviti: najbolji dodatak za tvoj iPhone su mobilne aplikacije. One ti omogućavaju da budeš među prvima na svijetu koji će isprobati najnovije svjetske trendove te će ti pomoći da u potpunosti promijeniš svoje životne navike. iPhone ti olakšava povezivanje s prijateljima i povezuje te s ljudima i zemljama diljem svijeta.
Apple iPhone maskice
Maskice koje pružaju potpunu zaštitu tvojem iPhoneu.
Zanima me
Kabeli i punjači
Apple punjači i kabeli za iPhone.
Zanima me
Slušalice i zvučnici
Uživaj u glazbi.
Zanima me
Apple TV K
Budućnost televizije su aplikacije. Apple TV.
Zanima me
Jer je estetski oblikovan i jednostavan za korištenje.
iPhone je postao jedan od najvažnijih i najuspješnijih proizvoda koji su promijenili svijet. U relativno kratkom razdoblju, iPhone je postao više od telefona, on je sada neizostavan dio vašeg života.
Jer ima App Store.
Odaberi između milijun igara i aplikacija za iPad koje su dostupne na App Storeu i preuzmi ih na svoj uređaj.
Jer ga možeš jednostavno povezati s ostalim Apple proizvodima.
Ako već koristite Mac računalo na poslu ili kod kuće te čitate vijesti na iPadu, sigurno vam je potreban i iPhone. Jednostavno povežite sve uređaje i uživajte u multitaskingu. Sigurni smo kako ćete u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti koje nudi povezivanje Apple uređaja, što će na kraju promijeniti način na koji pohranjujete i stvarate digitalni sadržaj. Zaboravite na izgubljene kontakte, podatke i fotografije.