Zašto Mac?
Ljubav na prvi i svaki sljedeći klik.
Jer je ljubazan na prvi klik.
S prvim korištenjem Mac te pozdravi s Hello, nakon čega slijedi beskonačna izmjena zadovoljnih pozdrava. S Macom je prilično jednostavno raditi zahtjevne stvari, dok sve one svakodnevne postanu zabava. Jednostavan je za uporabu i pogodan kako za početnike, tako i za one sa zavidnim računalnim vještinama.
Jer ga lako nosiš bilo gdje.
Mac je lagan i moćan, tvoj najbolji prijatelj. Teško ga je ostaviti samoga doma. S tobom ide svugdje - u ruksaku na faks, pod rukom na posao, ili ga možeš ponijeti na plažu i pregledati slike koje si napravio s iPhoneom. Zahvaljujući trajanju baterije do 12 sati možeš ti odlučuješ kada je kraj radnog dana. On je tvoj prvi dodir sa svijetom i vijestima, ili izvor inspiracije za vašu obitelj i prijatelje.
Jer već imaš iPhone.
Ako već koristiš iPhone, svakako trebaš i Mac. Tvoj iPhone komunicira s njim kao nijedno drugo računalo. Oduševiti će te jednostavan prijenos sadržaja, kao i druge opcije koje omogućava povezanost između Maca i iPhonea. Uvjereni smo da ćeš do kraja iskoristiti sve mogućnosti povezivanja Apple uređaja, a to će promijeniti način na koji pohranjujete i upravljate digitalnim sadržajem.
Jer ima ugrađene aplikacije.
Jedna od najboljih stvari kod Maca je to što dolazi prepun prekrasno dizajniranim aplikacijama koje je pravi gušt svakodnevno koristiti. Na primjer surfanje webom, upravljanje mailovima, bilježenje ili uređivanje fotografija.
Što o Macu misle njegovi korisnici?

I ne samo to. Evo još razloga zašto baš Mac:
Zato što ga je zabavno koristiti.
Zato što ga možeš koristiti cijeli dan.
Zato što je siguran.