Zašto Touch Bar?
Spremili smo vam nekoliko odgovora na to pitanje!
Kupi
Dodir genijalnosti
Nevjerojatno tanak, nevjerojatno lagan, a brži i jači nego ikad. S najsvjetlijim ekranom koji ima više boja nego ikad prije, novi MacBook Pro ima i Touch Bar, multi-touch ugrađen u tastaturu koja pruža brz pristup raznim mogućnostima kad god poželite. Novi MacBook Pro je osnovan na genijalnim idejama, i spreman je za vas!
Novi i revolucionarni način kako da koristite vaše računalo
Touch-Bar mijenja funkcijske (F) tipke čineći prostor koji su oni zauzimali svestranijim i korisnijim. Uloga Touch Bar-a se sama mijenja ovisno o tome što radite. Neke od osnovnih mogućnosti su mijenjanje jačine zvuka ili svjetlosti ekrana - interaktivan način prilagođavanja pruža mogućnost pretraživanja sadržaja, automatski tekst i još puno toga. Zahvaljujući Touch Bar-u, Touch ID je sada dostupan i na računalima, otiskom prsta otključajte vaš uređaj ili plaćajte putem Apple Pay-a.
Touch bar vam pruža nevjerojatno lak pristup svim kontrolama
Puno novih funkcija i mogućnosti.
Primite ili odbijte iPhone ili FaceTime pozive direktno sa tipkovnice
Izaberite boje koje želite koristiti u Pages, Keynote i još puno različitih programa.
Brz pristup sugestijama i "emoji-ima" u aplikacijama kao što su iMessage i Mail.
Pristupite funkcijskim (F) tipkama tako što ćete pritisnuti Fn na tipkovnici.
Brzina i umjetnost
Gdje god da se nalazili, vaše ideje ćete brzo pretvoriti u stvarnost zahvaljujući zapanjujućoj grafici, procesorima visokih performansi, smart skladištenju i još puno toga.
Najsvjetliji i najljepši ekran na Mac računalu
MacBook Pro nudi najljepši ekran na Mac računalu. LED pozadinsko osvjetljenje ima visok kontrast boja koji donosi duboke tamne i živopisne svijetle boje. LED također podržava širi spektar zelene i crvene u odnosu na sRGB. Ovo osigurava zaista nevjerojatne slike sa zapanjujućim detaljima - neophodan za grafički dizajn i uređivanje.
Zvučnici koji govore sami za sebeu
Uživajte u prelijepom ravnomjernom zvuku dok slušate muziku sa širokim dinamičkim opsegom. Zvučnici su povezani direktno sa sistemom i oni čine da MacBook Pro bude odličan izbor za uređivanje video snimaka ili za uživanje u muzici i filmovima.
Postoji razlog zašto ništa nije kao Mac
MacOS operativni sistem je srce svakog Mac računala. Napravljen je da vam pruži potpunu kontrolu nad vašim računalom, dok je istovremeno nevjerojatno lak za upotrebu. S MacOS-om dolazi veliki broj zanimljivih aplikacija koje ćete koristiti svaki dan, a iCloud je inovativan način koji pruža mogućnost zajedničkog rada između Mac, iPhone i iPad uređaja.