Eve Thermo Smart Radiator Valve

SKU
10EBP1701
 

Zaliha

Detalji

Povećaj udobnost i praktičnost uz niže troškove grijanja

Eve Thermo sinkronizira grijanje na temelju tvojih navika: moći ćeš uštedjeti energiju kada nisi kod kuće ili učiniti svoj stan ugodnim. Odmori se dok si tamo.

Povećaj udobnost i praktičnost sa svojim planovima

Dosta ti je svakodnevnog podešavanja radijatorskih ventila? Automatiziraj svoje grijanje i dodaj rasporede za radne dane i vikende ili čak za svaki dan u tjednu. A budući da su svi rasporedi pohranjeni upravo na Eve Thermo, dodatak može nastaviti sa svojim radom neovisno o kućnom čvorištu, iPhoneu ili internetskoj vezi.

Povećaj udobnost i praktičnost na temelju prisutnosti

Ne živiš prema fiksnom rasporedu? Neka Eve Thermo smanji temperaturu kada su svi odsutni. Zatim, čim se netko vrati kući, neka Eve Thermo automatski podigne temperaturu – sve konfigurirano putem tvog iPhonea pomoću HomeKita, a ne vlasničke usluge u oblaku.

Povećaj udobnost i praktičnost putem aplikacije Eve i Siri

Upotrijebi aplikaciju, razgovaraj sa Siri ili kontroliraj Eve Thermo putem ugrađenih dodirnih kontrola kako bi postavio svoju savršenu temperaturu. Eve Thermo ima LED zaslon tako da možeš vidjeti temperaturu i postaviti je na željenu razinu direktno na samom dodatku.

Više informacija

Proizvođač
EVE
EAN code
4260195392007
Boja
bijela
Veličina
Ne
Materijal
plastika
HomeKit compatibility
Da

Product declaration