Izjava o privatnosti

iStyle d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). iStyle d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici iStyle d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. iStyle d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) iStyle d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

iStyle d.o.o. informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti iStyle d.o.o.. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, iStyle d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu stranicu web trgovine, istyle.eu/hr, te na sve stranice unutar istyle.eu/hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na istyle.eu/hr domeni.

Osim u slučaju elektroničke narudžbe, iStyle d.o.o. neće kupcu slati elektroničke poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

SSSl certifikat

Pristup Corvus Form servisu, u kojeg kupci upisuju podatake potrebne za realizaciju kartične transakcije, osiguran je visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija). Svi skladišteni korisnički podaci dodatno su zaštićeni snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja.

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i CorvusPay payment gateway servisa i obrnuto. Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

3-D Secure protokol

3-D Secure je protokol za zaštitu online transakcija zasnovan na provjeri identiteta kupca uporabom SSL/TLS tehnologija. Razvila ga je Visa s ciljem povećanja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu. Isti protokol danas prihvaća i MasterCard.

CorvusPay proslijeđuje kupca na dodatnu autentikaciju na URL izdavatelja kartice. Na stranici kartične kuće (banke) koja je izdala platnu karticu kupac upisuje tražene podatke za potvrđivanje svog identiteta uz pomoć tokena ili lozinke. Razmjena tajnih podataka (lozinke) obavlja se sigurnim putem, isključivo između korisnika kartice i banke, što znači da iStyle i CorvusPay nemaju uvid u podatke koji se razmjenjuju.

PCI DSS

Payment Card Industry Data Security Standard je standard sigurnosti definiran od strane Payment Card Industry Security Standard Council-a. Namjenjen je trgovcima i pružateljima usluga za procesiranje kartičnih transakcija. Dizajniran je kako bi spriječio kartične prijevare kroz povećanu kontrolu podataka i njihove izloženosti. Standard se primjenjuje na sve organizacije koje drže, obrađuju ili razmjenjuju informacije korisnika bilo kojih kartičnih brendova: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Cardea

Cardea je sustav za prevenciju prijevara, je jedinstven po tome što u realnom vremenu analizira svaku pojedinu transakciju. Njegova zadaća je da provjerava sve vezano uz transakciju te ukoliko iz nekog razloga transakciju procjeni rizičnom automatski je odbija.