Obavijest o privatnosti

Tko smo mi?

iStyle d.o.o. za računalne usluge i srodne aktivnosti (skraćena tvrtka: iStyle d.o.o.), Zagreb (Grad Zagreb), Avenija Dubrovnik 16, OIB: 98828194905, je trgovačko društvo registrirano u Republici Hrvatskoj za prodaju elektroničkih proizvoda i usluga.

Što trebamo?

iStyle d.o.o. je voditelj obrade osobnih podataka koje nam Vi (ispitanik) pružite. Prikupljamo sljedeće osobne podatke:

 • Ime i prezime
 • e-pošta
 • Broj telefona
 • Podaci za izdavanje računa
 • Podaci za dostavu pošiljke
 • IP adresa
 • informacije o vašem ponašanju na mreži

Zašto to trebamo?

Trebamo Vaše osobne podatke kako bismo vam pružili sljedeće usluge:

Potrebni su nam sljedeći osobni podaci kako bismo ispunili naše obveze da Vam isporučimo proizvode i usluge na temelju vaših narudžbi ili ugovora:

Upravljanje iSTYLE računom

 • Ime i prezime - ovi podaci nam trebaju da Vas identificiramo i kontaktiramo
 • E-pošta - adresa e-pošte koju koristimo za priopćavanje informacija o Vašim narudžbama
 • Telefonski broj - SMS-om ćemo Vas obavijestiti kada Vam pošaljemo narudžbu
 • Podaci za izdavanje računa - potrebni su nam ti podaci kako bismo Vam izdali račun
 • Adresa za dostavu - potrebne su nam ove informacije kako bismo Vam poslali Vaše narudžbe

Koristeći naš legitimni interes da Vam pružimo personaliziranu pomoć, trebamo obraditi sljedeće osobne podatke za chat uslugu koju pruža naš partner TAWK.TO:

 • IP adresa - ove se informacije koriste za prepoznavanje Vas kao jedinstvenog posjetitelja
 • iStyle internetska povijest navigacije - potrebne su nam ove informacije kako bismo znali koje ste stranice posjetili na našoj web stranici do trenutka kada Vam je bila potrebna chat podrška
 • Upućivanje (web adresa koju ste posjetili prije internetske posjete iStyle-u) - potrebne su nam ove informacije kako bismo znali jeste li došli na našu web stranicu putem bannera kampanje kako bismo Vam mogli ponuditi personaliziranu pomoć

Uz Vašu privolu, željeli bismo obraditi sljedeće osobne podatke za sljedeće područje:

Pretplata na Newsletter

 • Ime i prezime - potrebni su nam ti podaci kako bismo Vam prilagodili komunikaciju
 • E-pošta - koristimo ove podatke za slanje newslettera na Vašu adresu e-pošte

Online ponašanje

 • Povijest pregleda - te podatke dijelimo s našim partnerima opisanim u Smjernicama o uporabi kolačića kako bismo mogli isporučiti personalizirane ponude. Više informacija se nalazi na našoj stranici o kolačićima na istyle.si/kolacici.

Što činimo s podacima?

Vaši osobni podaci obrađuju se unutar društva iStyle d.o.o. koje se nalazi u Republici Hrvatskoj. Hosting i pohrana Vaših podataka odvija se u ISTYLE Mađarska.

Vaši osobni podaci obrađeni za chat sustav koji pruža TAWK.TO dijele se s tawk.to Ltd u Velikoj Britaniji koji djeluje kao izvršitelj obrade podataka za iSTYLE. Njihovu politiku privatnosti možete proučiti ovdje: https://www.tawk.to/privacy-policy/.

Vaši osobni podaci o povijesti pregledavanja šalju se našim partnerima opisanim u Smjernicama o uporabi kolačića. Molimo pogledajte popis ovih partnera na toj stranici.

Koliko dugo ih čuvamo?

Za iSTYLE korisnički račun čuvat ćemo podatke tijekom postojanja računa ili dok ne odlučite da želite izbrisati svoj račun.

Osobni podaci iz računa i ugovora čuvat će se u trajanju koje zahtijevaju pozitivni zakonski propisi.

Za newsletter ćemo čuvati podatke tijekom postojanja newsletter ili dok ne odlučite povući svoju privolu koja nam je dana.

Podaci o povijesti pregledavanja čuvaju se samo za vrijeme trajanja kolačića. Više pojedinosti o tome možete pronaći u našim Smjernicama o uporabi kolačića.

Koja su Vaša prava?

Ukoliko smatrate da su bilo koji osobni podaci koje imamo o Vama netočni ili nepotpuni, imate mogućnost tražiti uvid u ove podatke, ispravljanje ili brisanje, zatražiti ograničenje obrade, prigovoriti obradi osobnih podataka i prijenosu drugom izvršitelju obrade podataka. Molimo kontaktirajte nas na dpo@istyle.hr.

U slučaju da želite prigovoriti načinu na koji smo postupali s Vašim osobnim podacima, obratite se našem kontaktu nadležnom za zaštitu podataka na dpo@istyle.hr. Naša služba odgovorna za zaštitu podataka tada će razmotriti Vaš prigovor i surađivati s Vama na rješavanju problema.

Ako i dalje smatrate da se s Vašim osobnim podacima ne postupa na odgovarajući način u skladu s propisima, možete se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, HR - 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: azop@azop.hr i uložiti prigovor.