Program vjernosti

Opći uvjeti i pravila upotrebe iSTYLE elektroničkih kartica vjernosti (Uvjeti)

 1. Pravilnikom se uređuje uporaba elektroničkih kartica vjernosti iSTYLE izdanih u sklopu Programa vjernosti iSTYLE d.o.o., Avenija Dubrovnik 16, 10000 Zagreb, OIB: 98828194905 (u daljnjem tekstu iSTYLE kartica).
 2. Korisnici iSTYLE kartica prikupljat će bodove prilikom osobne kupovine u trgovinama i web trgovini, kako u Hrvatskoj, tako i u iSTYLE prodavaonicama u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj i Makedoniji.
 3. Bodovi vjernosti sakupljaju se prilikom kupnje robe koja nije na popustu, nije kupljena bodovima ili uz drugu pogodnost. Bodovi vjernosti računaju se prema skupinama proizvoda na sljedeći način:

  Apple računala 1 %, Apple iPad 1 %, Apple iPhone 1 %, Apple iPod 1 %, AirPods 1 %, dodaci 5 %

  od plaćenog iznosa, pri čemu se vrijednost tih postotaka pretvara u bodovnu vrijednost u omjeru 1:1, a tako izračunata vrijednost bodova dodaje se na karticu. 1 bod = 1 HRK uključujući PDV. Bodovi se ne mogu zamijeniti za gotovinu, odnosno mogu se koristiti samo kao popust kao što je opisano gore (Bodovi).
 4. Popust se može iskoristiti pri sljedećoj kupnji ili se bodovi mogu skupljati na kartici.
 5. Popust mogu iskoristiti svi aktivni članovi programa vjernosti u bilo kojoj trgovini iSTYLE u Hrvatskoj.
 6. Popust se može iskoristiti do 50% vrijednosti kupljene robe.
 7. iSTYLE zadržava pravo raskinuti Program vjernosti bez ikakvog razloga. Od datuma završetka programa objavljenog na web stranicama iSTYLEa više nećete moći skupljati bodove na iSTYLE kartici. Do tog datuma sakupljeni bodovi mogu se upotrijebiti u roku od tri mjeseca od datuma završetka Programa vjernosti.
 8. Društvo zadržava pravo da odmah blokira iSTYLE karticu u slučaju kršenja Uvjeta korištenja ili na zahtjev korisnika kartice.
 9. Društvo zadržava pravo promjene Uvjeta. Te će se izmjene objaviti na web stranici najmanje mjesec dana prije nego što stupe na snagu, tako da vlasnici mogu, ako je potrebno, pregledati promjene. Iskoristite bodove dok se Uvjeti ne promijene.
 10. Bodovi Programa vjernosti ne mogu se kombinirati s ostalim promocijama, popustima i pogodnostima.
 11. Bodovi vrijede 12 mjeseci. Nakon tog vremena oni propadaju.
 12. Bodovi se vraćaju na karticu vjernosti ako se napravi povrat robe i skupljaju se za daljnju kupnju.
 13. Osobni podaci korisnika iSTYLE kartice bit će obrađeni u skladu sa Zakonom br. 101/2000 Coll., Općom uredbom EU (GDPR), u učinkovitom elektroničkom obliku. Uvjet za uključivanje u Program vjernosti je stoga suglasnost na korištenje osobnih podataka u širem opsegu u svrhu brige o kupcima i ponude iSTYLE proizvoda te upoznavanje sa sadržajem u smjernicama za obradu podataka (https://istyle.hr/izjava-o-privatnosti).
 14. Klijenti s potpisanim B2B ugovorom ne mogu biti dio programa vjernosti. Kupci s potpisanim B2B ugovorom dobivaju personalizirane uvjete dogovorene s iSTYLE key account managerom.

Posljednje ažuriranje uvjeta: 16. 10. 2019


Natrag na glavnu stranicu