Apple Smart Keyboard Folio za 12.9-inch iPad Pro (3. generacija) - Hrvatska

SKU
MU8H2CR/A

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 
Plaćanje na rate

Zaliha

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 €.
Saznajte više >

Primi poklon u vrijednosti od 19,11 €

Detalji

Dizajniran za jednostavno pisanje gdje god se nalazili.


Smart Keyboard Folio magnetskom se kopčom pričvršćuje na stražnju stranu iPada Pro. Štiti prednju i stražnju stranu vašeg uređaja dok ste u pokretu. Jednostavno otvorite prednji pokrov kako biste upotrijebili tipkovnicu kada vam zatreba.
Jednostavan dizajn. Smart Keyboard Folio pričvršćuje se za stražnju stranu vašeg iPada Pro kako bi mu pružio zaštitu, a prednja strana funkcionira i kao tipkovnica. Jednostavno je otvorite i upotrijebite. Ili je zatvorite i imate elegantnu navlaku za svoj uređaj.
Samo pravi kutovi za pisanje i gledanje. Skinite prednji pokrov i postavite uređaj u jedan od dva moguća kuta za gledanje, idealno za sve vaše potrebe.


Poznati prečaci pod vašim prstima.


Koristite Onscreen Shortcut Bar za masna slova, italik ili podcrtavanje - pa čak i za kopiranje i lijepljenje – i to u tek nekoliko dodira. Ili pak upotrijebite prečace na tipkovnici za prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju, pretraživanje i slično. Također, na raspolaganju imate i prečace u aplikacijama. Pritisnite i držite tipku Command da vidite sve dostupne prečace u aplikacijama.


Povezivanje s iPadom Pro u jednom potezu.


Smart Keyboard Folio donosi inovativne tehnologije kako biste se riješili prekidača, utora i uparivanja. Samo učvrstite tipkovnicu i počnite tipkati. Kada je uklonite, automatski će se prikazati tipkovnica na zaslonu.
Pametno povezivanje. Bez utora. Bez uparivanja. Smart Connector služi za prijenos podataka i energije između iPada Pro i Smart Keyboard Folia – bez potrebe za baterijama ili punjenjem.
Automatsko buđenje spremno je kada i vi. iPad Pro se budi ili ide na spavanje kada otvorite ili zatvorite svoj Smart Keyboard Folio. Tako da u svakom trenutku možete raditi što god vam zatreba.

Više informacija

Proizvođač
Apple
Boja
Space Black
Tipkovnica
Hrvatska tipkovnica
Boja
Svemirsko siva
Kompatibilnost - iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen)

Product declaration