Apple Arcade i iCloud+

Primi 3 mjeseca Apple zabave
i još više besplatno.*

Apple Arcade

iCloud+

Učini prvi korak.
Pretplati se i isprobaj ih besplatno.

Često postavljana pitanja

Što je iCloud+?
iCloud+ kombinira sve što voliš u iCloudu s još sjajnijim značajkama. Kada se pretplatiš na iCloud+, dobit ćeš pristup značajkama Private Relay, Sakrij moju e-poštu, proširenu podršku za HomeKit Secure Video i izbor planova pohrane za svoje fotografije, datoteke i još mnogo toga.
Postoji li još uvijek besplatna verzija iClouda?
Da. Svi vlasnici Apple uređaja i dalje besplatno dobivaju 5 GB iCloud prostora za pohranu. Možeš nadograditi na iCloud+ u bilo kojem trenutku za još moćnije značajke privatnosti i proširenu pohranu za svoje podatke.
Što je Apple Arcade?
Apple Arcade je usluga pretplate na igre koja nudi neograničen pristup rastućoj kolekciji od preko 200 vrhunskih igara — s novim izdanjima, nagrađivanim naslovima i omiljenim igrama iz App Storea, sve bez oglasa ili kupnje unutar aplikacije. Možeš igrati Apple Arcade igre na iPhone, iPad, iPod touch, Mac i Apple TV uređajima.
Koliko često se dodaju nove igre?
Nove igre i ažuriranja sadržaja događaju se svaki tjedan unutar Apple Arcade platforme. Za pregled nadolazećih izdanja potraži odjeljak Uskoro na kategoriji Arcade u App Store-u.
Mogu li se igrati s vanjskim kontrolerom?
Apsolutno. Ako vidiš ikonu kontrolera na stranici igre u App Store-u, igra ima podršku za kontroler. Možeš koristiti kontroler za igranje mnogih igara u Apple Arcade. A neke igre na Apple TV-u čak nužno zahtijevaju kontroler.