Pokaži kategorije

Isplati se zavoljeti ga. Neophodne značajke koje će ti pomoći da ostaneš u vezi i vodiš aktivan, zdrav i siguran život. Saznaj više
ZAŠTO APPLE WATCH SE - Sve osnovne funkcije pobrinut će se da nastaviš voditi aktivan, zdrav, siguran i povezan život. Smart Stack i redizajnirane aplikacije u watchOS 10 pružaju ti više informacija u trenu. Sa značajkama poput Detektora sudara i naprednih metrika za vježbanje, Apple Watch SE prepun je značajki i dostupniji nego ikad.
CARBON NEUTRAL - Apple Watch SE (2. generacije) uparen s najnovijom sportskom narukvicom ugljično je neutralan. Saznaj više o Appleovoj posvećenosti okolišu na apple.com/2030.
ZNAČAJKE ZA ZDRAVLJE I SIGURNOST - Primi pomoć onda kada ti je potrebna uz Detektor pada, Detektor sudara i SOS za hitne slučajeve. Imaj dublje uvide u svoje zdravlje, uključujući obavijesti o neobično visokoj ili niskoj brzini otkucaja srca.
JEDNOSTAVNO KOMPATIBILAN - Besprijekorno surađuje s tvojim Apple uređajima i uslugama. Otključaj svoj Mac automatski. Lako pronađi svoje uređaje. Za Apple Watch SE potreban je iPhone XS ili noviji sa sustavom iOS 17 ili novijim.
VODOOTPORAN I ELEGANTAN — Vodootporan do 50 metara. Tri boje. Novo stražnje kućište u pripadajućoj boji izrađeno je novim proizvodnim procesima kojima se smanjuju emisije ugljika.
LAKO PRILAGODLJIVO - S različitim stilovima, materijalima i bojama remena te elegantnim i funkcionalnim licima sata, možeš promijeniti svoj sat kako bi odgovarao tvom raspoloženju ili trenutku.
MOĆAN PARTNER ZA VJEŽBANJE - Aplikacija Trening pruža ti niz načina za trening, uz naprednu analitiku za dublje uvide o tvojoj izvedbi tijekom vježbanja.
OSTANI POVEZAN - Šalji poruke, obavljaj pozive, slušaj glazbu i podcaste ili pozovi upomoć putem SOS-a za hitne slučajeve. Apple Watch SE (GPS) radi s tvojim iPhoneom ili Wi-Fi-jem kako bi ostao povezan.
NAPREDNE ZNAČAJKE ZA ZDRAVLJE - Prati koliko vremena provodiš u raznim fazama sna: REM, osnovnom i dubokom snu. Bilježi svoje mentalno stanje i povećaj emocionalnu svjesnost i otpornost.
INOVATIVNE ZNAČAJKE ZA SIGURNOST - Detektor pada i Detektor sudara mogu te povezati s hitnim službama u slučaju teškog pada ili ozbiljnog sudara automobila. A SOS za hitne slučajeve omogućuje ti pozivanje pomoći pritiskom na gumb.


Korisne poveznice: