Pokaži kategorije

Nova razina avanture. Najčvršći i najmoćniji Apple Watch. Dizajniran za avanture na otvorenom i napredne treninge, zahvaljujući laganom kućištu od titanija, iznimno dugom trajanju baterije, i najsvjetlijem zaslonu dosad. S funkcijom dvostrukog dodira, čarobnim načinom interakcije s Apple Watchom. Saznaj više
ZAŠTO APPLE WATCH ULTRA 2 - Izdržljiv, sposoban i izrađen kako bi zadovoljio potrebe izdržljivih sportaša, avanturista na otvorenom i zaljubljenika u vodene sportove—s posebnim remenjem za svakog. S9 SiP omogućuje izvanredno svijetli zaslon i čaroban novi način brze i jednostavne interakcije s tvojim Apple Watchom bez dodirivanja zaslona. Do 36 sati rada baterije i 72 sata u Modu slabog napajanja.
CARBON NEUTRAL — Apple Watch Ultra 2 uparen s najnovijim narukvicama Alpine Loop ili Trail Loop ugljično je neutralan. Saznaj više o Appleovoj posvećenosti okolišu na apple.com/2030.
EKSTREMNO ČVRST, NEVJEROJATNO SPOSOBAN - 49 mm kućište od titanija, otporno na koroziju. Veliki Digital Crown i prilagodljivi Akcijski gumb omogućuje ti brzo upravljanje različitim funkcijama. Vodootporan na dubini do 100 m.
NAJVEĆI, NAJSVJETLIJI ZASLON DOSAD - Appleov najsvjetliji zaslon Always-On Retina lako je vidljiv, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Više prostora za dodavanje komplikacija radi prilagodbe izgleda sata i dovoljno mjesta za prikaz šest metrika odjednom.
SLOBODA MOBILNE VEZE — Mobilna veza je ugrađena. Možeš zvati i slati poruke bez svog iPhonea. Streamaj svoju omiljenu glazbu i podcaste. Pronađi najbrži put u Kartama.
ZA SPORTAŠE — Napredne metrike i prikazi u aplikaciji Trening, uključujući zone otkucaja srca, prilagođene vježbe i novi prikazi vježbanja na biciklu. Precizan dvofrekvencijski GPS pokazuje ti nevjerojatnu preciznost lokacije za izračun udaljenosti, brzine i puta na karti. Tanka, lagana i fleksibilna narukvica Trail Loop dizajnirana je za sve oblike vježbanja.
ZA AVANTURISTE NA OTVORENOM - aplikacija Kompas pruža korisne prikaze i detalje poput nadmorske visine i nagiba. Pogledaj zadnje mjesto gdje je bilo mobilnog signala. Obilježi svoju lokaciju uz Putne točke Kompasa. Značajka Povratak koristi GPS za lakši povratak istim putem. Alpine Loop izuzetno je čvrsta i sigurna narukvica koja zadovoljava potrebe svih avanturista na otvorenom.
ZA ENTUZIJASTE VODENIH SPORTOVA — Izrađen za rekreacijske vodene sportove, ronjenje i slobodno ronjenje za spuštanje do 40 metara. Aplikacija Dubina prikazuje vrijeme, trenutačnu dubinu, temperaturu vode, trajanje pod vodom i maksimalnu dubinu koju postigneš. Aplikacija Oceanic+ stavlja ronilačko računalo na tvoje zapešće. Remen Ocean lagan je i fleksibilan, s kopčom od titanija i podesivom narukvicom za sigurno prianjanje čak i tijekom brzih vodenih sportova.
NAPREDNE ZNAČAJKE ZA ZDRAVLJE I SIGURNOST - Obavijesti o zdravlju srca i aplikacija za mjerenje kisika u krvi čine te informiranim i osnaženim kada je riječ o tvom zdravlju. Detektor pada i Detektor sudara mogu te povezati s hitnim službama u slučaju teškog pada ili ozbiljnog sudara automobila. Drži tipku Akcija za aktiviranje sirene koja se može čuti do udaljenosti od 180 metara.


Korisne poveznice: