Beats Studio2 Wireless Over-Ear Headphones - Sky

SKU
MHDL2ZM/B

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Zaliha

Detalji

Beats Studio slušalice od sada su bežične. To su još uvijek iste slušalice s Adaptive Noise Cancelation značajkom, punjivom baterijom i potpuno novim zvukom, ali bez žica. Preuzmite pozive, preskočite pjesme i promjenite glasnoću direktno sa slušalica. Bluetooth povezivanje omogućuje do 12 sati bežičnog uživanja u glazbi ili do 20 sati kada su priključene direktno s vašim uređajem za slušanje glazbe. Nove Studio Wireless slušalice imaju svu energiju i uzbuđenje koje očekujete od Beats proizvoda, ali s još više slobode.

Glazba koja je u pokretu s vama
Nemojte se više nikada osjećati sputano. Bluetooth vam omogućava bezbrižno i nesputano uživanje u glazbi, čak i do 9 metara udaljenosti od uređaja za slušanje glazbe. Preuzmite pozive, preskočite pjesme i promjenite glasnoću direktno sa slušalica.

Osjetite glazbu
Ponesite koncert sa sobom. Beats-ov Acoustic Engine™ čini vaše iskustvo slušanja intimnijim, osobnim i stvarnim. Njihov DSP softver posebno je dizajniran kako bi proizveo emocionalno iskustvo koje bi neki od najvećih rock, hip-hop, pop, elektronskih i R&B producenata današnjice htjeli da osjetite. Kao da izvođač stoji ispred vas i izvodi pjesmu uživo.

Isključite zvuk svijeta
Slobodno se “isključite”. Beats-ov dual-mode Adaptive Noise Canceling stišava vanjsku buku dok putujete na posao ili galamu vaših susjeda dok se svađaju. ANC automatski ujednačava zvuk glazbe koju slušate i vanjske buke, a ako želite koristiti slušalice samo za poništavanje vanjske buke samo uključite ANC only način rada koji će automatski povećati razinu poništavanja buke kako biste uživali u tišini.
Baterije?
Prazne baterije će u trenu pokvariti uživanje u glazbi. Iz tog razloga nove Beats Studio Wireless slušalice sadrže punjivu bateriju koja traje do 12 sati kada glazbu slušate bežično, i do 20 sati kada su slušalice direktno priključene na vaš uređaj. S Battery Fuel Gauge mjeračem možete uvijek vidjeti koliko je energije još ostalo. I slobodno zaboravite na posebne adaptere, nove Studio slušalice se pune s micro USB kabelom tako da ih možete ponovo napuniti praktički bilo gdje.

Lakše, čvršće, i udobnije
Kada su radili na ponovnom osmišljavanju svojih legendarnih slušalica, Beats-ovi inženjeri su ih dizajnirali poput prelijepog sportskog automobila radeći disciplinirane odluke. Pojednostavili su ih pomoću brzih krivulja, glatkih površina i bez vidljivih vijaka. Također, skinuli su i nešto težine i dali im laganiju, čvršću i udobniju traku za glavu. Zahvaljujući ergonomskom obliku školjki slušalica i njihovoj mekoći prilagodljivije su različitim oblicima glave i ugodnije za dugotrajno nošenje.
Značajke:
 • Beatsov Acoustic Engine™ koristi precizan zvuk kako bi reproducirao glazbu na način na koji ju je umjetnik htio da se čuje
 • punjiva baterija omogućava do 12 sati rada putem Bluetooth veze i do 20 sati rada kada su slušalice priključene na uređaj za reprodukciju glazbe
 • Adaptive Noise Canceling blokira vanjsku buku
 • vidljivi indikator za stanje baterije
 • Više informacija

  Proizvođač
  Beats by Dr. Dre
  EAN code
  888462909938
  Boja
  Srebrna
  End of life
  Ne
  Maconomy Stock Availability
  Ne
  Model
  Ne
  Veličina
  Ne
  Povezivost
  3.5mm stereo mini jack, Bluetooth

  Product declaration