Usluga i podrška ljudi koji najbolje poznaju Vaš Mac.

S obzirom da Apple izrađuje računalnu opremu, operativne sustave i mnoge aplikacije, naši stručnjaci razumiju kako sve funkcionira zajedno i mogu Vam pomoći u rješavanju većine problema već u jednom razgovoru.

Uživajte do 3 godine dodatnog jamstva uz kupnju iSTYLE Mac Comfort paketa.

Svaki Mac dolazi s jednom godinom pokrića za popravak računalne opreme s ograničenim jamstvom i do 90 dana besplatne tehničke podrške. iSTYLE Mac Comfort paket proširuje jamstvo na dvije ili čak do tri godine od Vašeg originalnog datuma kupnje i pruža Vam dodatnu pogodnost s posuđenim uređajem tijekom vašeg servisnog razdoblja. Paket sastoji posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s jednim od naših Apple stručnjaka i vaučer u vrijednosti od 200HRK koji se može iskoristiti za Mac dodatke.


Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni uređaj.


Zamjenski uređaj za vrijeme dok je Vaš uređaj na servisu u iSTYLE-u


Posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima.


Vaučer za dodatnu opremu u vrijednosti od 25 €.


Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta Vašeg Mac uređaja

Jamstvo za računalo


Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni
uređaj ovjereno sa strane Apple-a.

Zaštitite svoj Mac nadogradnjom jamstva do 3 godine i uživajte u njemu bezbrižno. Ako se u međuvremenu nešto dogodi s Vašim Mac-om, naš ovlašteni Appleov servisni centar to će popraviti i vratiti vam u savršenom stanju.

Zamjenski uređaj


Zamjenski uređaj tijekom vremena koje je
uređaj na servisu u iSTYLE-u.

Bili ste usred važnog projekta kada Vam se nešto dogodilo s vašim Mac-om? Nema problema. Tijekom servisnog razdoblja osiguravamo Vam zamjenski uređaj sličan Vašem Mac-u kako biste mogli nastaviti raditi dok naš Apple-ov servisni tim popravlja Vaš Mac.

Programska podrška


Pristupite Appleovim stručnjacima za
podršku pri korištenju MacOS-a.

Ako niste sigurni kako stvoriti račun, postaviti uslugu, instalirati aplikaciju ili upotrijebiti značajku, ne brinite. Pitajte naše Apple stručnjake prilikom kupnje proizvoda i oni će Vam rado pomoći.

 1. Korištenje macOS-a i iClouda.
 2. Brza uputstva o Apple aplikacijama, kao što su Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote, te profesionalnim aplikacijama poput Final Cut Pro, Logic Pro i mnogim drugim.
 3. Povezivanje s pisačima i bežičnim mrežama.

Vaučer za dodatke


Vaučer u vrijednosti od 25 € za kupnju
Mac dodatka u našim trgovinama.

Tražite li najbolje rješenje za povezivanje ili samo želite održavati svoj Mac uvijek u izvornom stanju? Nudimo vam vaučer od 200HRK koji možete koristiti za kupnju savršenog Mac dodatka koji odgovara vašim potrebama.

Funkcija "Pronađi"


Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta vašeg MacOS uređaja.

U slučaju da zaboravite svoj MacBook, recimo, u nedavnoj vožnji taksijem ili u kafiću, ključno je ostati smiren i brzo djelovati.

Pomoći ćemo Vam da ga pronađete na karti, potrebno je uređaj staviti u izgubljeni način da biste ga mogli odmah zaključali. Ako izgubite uređaj, na zaključanom zaslonu prikazati će se poruka s kontaktnim brojem, tako da onaj tko ga pronađe može Vas kontaktirati bez pristupa vašim podacima..

Kako kupiti?

 1. Kupite iSTYLE Comfort paket s Vašim novim Mac-om
 2. Kupite Comfort paket u jednoj od naših poslovnica:
  1. iSTYLE Arena Centar
  2. iSTYLE City Center on West
  3. iSTYLE City Center on Split

iSTYLE Comfort za Mac
- 1 godina

Potrošači / poslovni kupci


Uključujući 1 godinu produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

MacBook Air M1 99,99 €
MacBook Pro 13" M2
MacBook Air M2
119,99 €
MacBook Pro 14"
MacBook Pro 16"
159,99 €

iSTYLE Comfort za Mac
- 2 godine

Poslovni kupci / pravne osobe


Uključujući 2 godine produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

MacBook Air M1 149,99 €
MacBook Pro 13" M2
MacBook Air M2
159,99 €
MacBook Pro 14"
MacBook Pro 16"
239,99 €
 1. Ovisno o odabranom proizvodu, valjanost paketa iSTYLE Comfort iznosi do 3 godine od datuma kupnje za potrošačke pakete i 2 ili 3 godine od datuma kupnje za poslovne pakete.
 2. Usluge u paketu iSTYLE Comfort nisu prenosive na treće osobe, njih može koristiti samo osoba koja je izvršila kupnju i za uređaj za koji je kupljen.
 3. 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s našim Appleovim stručnjakom za prodaju i podrške tehničkim uslugama mogu se zatražiti od trenutka kupnje do 3 mjeseca nakon kupnje paketa usluga iSTYLE Comfort Mac. Konzultacije se mogu zatražiti u trgovini u kojoj je kupljen uređaj ili bilo kojem drugom mjestu trgovine iSTYLE u zemlji.
 4. Usluge produljenog jamstva provode se isključivo kod Apple ovlaštenog pružatelja usluga iSTYLE-a. Usluga se može iskoristiti samo kod iSTYLE-a. Sudionici programa morati će vratiti uređaj u bilo koju trgovinu iSTYLE-a, uključujući trgovinu u kojoj su uređaj kupili u zemlji. iSTYLE će preuzeti uređaj na srevis i osigurati zamjenski uređaj.
 5. Zamjenski uređaj tijekom vremena vraćanja uređaja na servis nudi se kupcu koji oštećeni MacBook Air/MacBook Pro donese na dijagnostiku i popravak na jedno od iSTYLE servisnih mjesta. Mac koji se nudi u zamjenu možda nije iz iste kategorije, kapacitet pohrane i tehničke specifikacije mogu se razlikovati u usporedbi s uređajem u vlasništvu. Jedinice za posudbu podložne su zalihama na određenim servisnim mjestima ili u trgovinama.