Usluga i podrška ljudi koji najbolje poznaju Vaš Mac.

S obzirom da Apple izrađuje računalnu opremu, operativne sustave i mnoge aplikacije, naši stručnjaci razumiju kako sve funkcionira zajedno i mogu Vam pomoći u rješavanju većine problema već u jednom razgovoru.

Uživajte do 3 godine dodatnog jamstva uz kupnju iSTYLE Mac Comfort paketa.

Svaki Mac dolazi s jednom godinom pokrića za popravak računalne opreme s ograničenim jamstvom i do 90 dana besplatne tehničke podrške. iSTYLE Mac Comfort paket proširuje jamstvo na dvije ili čak do tri godine od Vašeg originalnog datuma kupnje i pruža Vam dodatnu pogodnost s posuđenim uređajem tijekom vašeg servisnog razdoblja. Paket sastoji posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s jednim od naših Apple stručnjaka i vaučer u vrijednosti od 200HRK koji se može iskoristiti za Mac dodatke.


Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni uređaj.


Zamjenski uređaj za vrijeme dok je Vaš uređaj na servisu u iSTYLE-u


Posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima.


Vaučer za dodatnu opremu u vrijednosti od 25 €.


Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta Vašeg Mac uređaja

Jamstvo za računalo


Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni
uređaj ovjereno sa strane Apple-a.

Zaštitite svoj Mac nadogradnjom jamstva do 3 godine i uživajte u njemu bezbrižno. Ako se u međuvremenu nešto dogodi s Vašim Mac-om, naš ovlašteni Appleov servisni centar to će popraviti i vratiti vam u savršenom stanju.

Zamjenski uređaj


Zamjenski uređaj tijekom vremena koje je
uređaj na servisu u iSTYLE-u.

Bili ste usred važnog projekta kada Vam se nešto dogodilo s vašim Mac-om? Nema problema. Tijekom servisnog razdoblja osiguravamo Vam zamjenski uređaj sličan Vašem Mac-u kako biste mogli nastaviti raditi dok naš Apple-ov servisni tim popravlja Vaš Mac.

Programska podrška


Pristupite Appleovim stručnjacima za
podršku pri korištenju MacOS-a.

Ako niste sigurni kako stvoriti račun, postaviti uslugu, instalirati aplikaciju ili upotrijebiti značajku, ne brinite. Pitajte naše Apple stručnjake prilikom kupnje proizvoda i oni će Vam rado pomoći.

 1. Korištenje macOS-a i iClouda.
 2. Brza uputstva o Apple aplikacijama, kao što su Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote, te profesionalnim aplikacijama poput Final Cut Pro, Logic Pro i mnogim drugim.
 3. Povezivanje s pisačima i bežičnim mrežama.

Vaučer za dodatke


Vaučer u vrijednosti od 25 € za kupnju
Mac dodatka u našim trgovinama.

Tražite li najbolje rješenje za povezivanje ili samo želite održavati svoj Mac uvijek u izvornom stanju? Nudimo vam vaučer od 200HRK koji možete koristiti za kupnju savršenog Mac dodatka koji odgovara vašim potrebama.

Funkcija "Pronađi"


Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta vašeg MacOS uređaja.

U slučaju da zaboravite svoj MacBook, recimo, u nedavnoj vožnji taksijem ili u kafiću, ključno je ostati smiren i brzo djelovati.

Pomoći ćemo Vam da ga pronađete na karti, potrebno je uređaj staviti u izgubljeni način da biste ga mogli odmah zaključali. Ako izgubite uređaj, na zaključanom zaslonu prikazati će se poruka s kontaktnim brojem, tako da onaj tko ga pronađe može Vas kontaktirati bez pristupa vašim podacima..

Kako kupiti?

 1. Kupite iSTYLE Comfort paket online s Vašim novim Mac-om:
  1. Odaberite paket >
 2. Kupite Comfort paket u jednoj od naših poslovnica:
  1. iSTYLE Arena Centar
  2. iSTYLE City Center one West
  3. iSTYLE City Center one East
  4. iSTYLE City Center on Split
  5. iSTYLE Supernova Zadar
  6. iSTYLE Tower Center Rijeka

iSTYLE Comfort za Mac
- 1 godina

Potrošači / poslovni kupci


Uključujući 1 godinu produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

13-inčni MacBook Air M1 119,98 €
13-inčni MacBook Air M2 119,98 €
15-inčni MacBook Air M2 179,98 €
13-inčni MacBook Pro 139,98 €
14-inčni MacBook Pro 179,98 €
16-inčni MacBook Pro 179,98 €

iSTYLE Comfort za Mac
- 2 godine

Poslovni kupci / pravne osobe


Uključujući 2 godine produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

13-inčni MacBook Air M1 169,98 €
13-inčni MacBook Air M2 169,98 €
15-inčni MacBook Air M2 269,98 €
13-inčni MacBook Pro 179,98 €
14-inčni MacBook Pro 269,98 €
16-inčni MacBook Pro 269,98 €
 1. Ovisno o odabranom proizvodu, valjanost paketa iSTYLE Comfort iznosi do 3 godine od datuma kupnje za potrošačke pakete i 2 ili 3 godine od datuma kupnje za poslovne pakete.
 2. Usluge u paketu iSTYLE Comfort nisu prenosive na treće osobe, njih može koristiti samo osoba koja je izvršila kupnju i za uređaj za koji je kupljen.
 3. 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s našim Appleovim stručnjakom za prodaju i podrške tehničkim uslugama mogu se zatražiti od trenutka kupnje do 3 mjeseca nakon kupnje paketa usluga iSTYLE Comfort Mac. Konzultacije se mogu zatražiti u trgovini u kojoj je kupljen uređaj ili bilo kojem drugom mjestu trgovine iSTYLE u zemlji.
 4. Usluge produljenog jamstva provode se isključivo kod Apple ovlaštenog pružatelja usluga iSTYLE-a. Usluga se može iskoristiti samo kod iSTYLE-a. Sudionici programa morati će vratiti uređaj u bilo koju trgovinu iSTYLE-a, uključujući trgovinu u kojoj su uređaj kupili u zemlji. iSTYLE će preuzeti uređaj na srevis i osigurati zamjenski uređaj.
 5. Zamjenski uređaj tijekom vremena vraćanja uređaja na servis nudi se kupcu koji oštećeni MacBook Air/MacBook Pro donese na dijagnostiku i popravak na jedno od iSTYLE servisnih mjesta. Mac koji se nudi u zamjenu možda nije iz iste kategorije, kapacitet pohrane i tehničke specifikacije mogu se razlikovati u usporedbi s uređajem u vlasništvu. Jedinice za posudbu podložne su zalihama na određenim servisnim mjestima ili u trgovinama.