Pokaži kategorije

Logo Easy Upgrade
Zamijeni svoj iPhone i prijeđi na novi iPhone 15 već od
Divnovativan. iPhone 15 Plus sadrži Dynamic Island, 48-megapikselnu glavnu kameru i USB-C, a sve to u izdržljivom kućištu od stakla prožetog bojom i aluminija. Saznaj više
DYNAMIC ISLAND NA IPHONEU 15 - Dynamic Island prikazuje upozorenja i aktivnosti uživo da ih ne propustiš dok radiš nešto drugo. Možeš vidjeti tko zove, provjeriti status leta i još mnogo toga.
INOVATIVNI DIZAJN - iPhone 15 Plus ima izdržljivo kućište od stakla prožetog bojom i aluminija. Uz to je otporan na prskanje, vodu i prašinu. Ceramic Shield na prednjoj strani uređaja čvršći je od ijednog stakla za pametne telefone. Super Retina XDR zaslon od 6,7 inča čak je dvostruko bolje osvijetljen na suncu u usporedbi s iPhoneom 14.
48-MEGAPIKSELNA GLAVNA TELEFOTO KAMERA 2X - 48-megapikselna glavna kamera snima u supervisokoj rezoluciji. Stoga je lakše nego ikad prije snimiti fantastične fotografije s nevjerojatnim detaljima. Telefoto objektiv s optičkom kvalitetom od 2x omogućuje savršeno kadriranje u krupnom planu.
PORTRETI NOVE GENERACIJE - snimanje portreta s osjetno više detalja i boja. Jednim dodirom možeš fokus prebaciti s jednog objekta na drugi, čak i nakon što je snimka gotova.
OPAKO MOĆAN ČIP A16 BIONIC - superbrzi čip omogućuje napredne značajke kao što su: računalna fotografija, glatki prijelazi Dynamic Islanda i izolacija glasa pri telefonskim pozivima. A16 Bionic nevjerojatno je učinkovit te omogućuje fantastično cjelodnevno trajanje baterije.
POVEZIVOST UZ USB-C - USB-C priključak omogućuje punjenje Maca ili iPada kabelom koji koristiš za punjenje iPhonea 15 Plus. iPhone 15 Plus možeš koristiti i za punjenje Apple Watcha ili AirPods slušalica.
SIGURNOSNE ZNAČAJKE KOJE ŽIVOT ZNAČE - uz detekciju sudara iPhone može prepoznati tešku prometnu nesreću i pozvati pomoć ako ti to ne možeš.
INOVACIJE KOJE ČINE RAZLIKU - iPhone ima zaštitu podataka koja ti omogućuje da uvijek imaš nadzor nad svojim podacima. Proizveden je od još više recikliranog materijala, čime se smanjuje štetan utjecaj na okoliš. Sadrži i ugrađene značajke zahvaljujući kojima je iPhone svima još pristupačniji.


Korisne poveznice: