iSTYLE, član Midis grupe, vodeći je Apple Premium Reseller lanac u 9 zemalja srednje i istočne Europe. U više od 60 maloprodajnih objekata i internet trgovini, iSTYLE nudi sve modele Mac, iPad i iPhone uređaja, Apple TV uređaja te fantastičan i pažljivo odabran portfelj dodatne opreme, softvera i uređaja.

iSTYLE u Hrvatskoj trenutno raspolaže sa 6 maloprodajna objekata (u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu) u kojima svim vizionarima, osim proizvoda, nudi i široku lepezu usluga koje odlikuju kvaliteta i najbolji standardi.

iSTYLE poslovnice predstavljaju Apple na najljepši način. iSTYLE ne predstavlja samo maloprodajni prostor već je najbolje mjesto za otkrivanje Apple ekosustava uz pomoć kompletnog tima stručnjaka. Naše osoblje Vam je uvijek na usluzi kako bi Vam pomoglo u Vašoj odluci koji Mac, iPhone, iPad, Apple Watch ili dodatak trebate odabrati. Također, ukoliko ste poslovni ili profesionalan korisnik koji želi još više od Apple proizvoda, iSTYLE poslovnice su pravo mjesto za stručni savjet. Bez obzira želite li na najbolji mogući način iskoristiti mogućnosti svog Mac računala ili pronaći pravo rješenje za potrebe svojih zaposlenika, naše educirano osoblje uvijek će dati objektivne i stručne preporuke.

Tvrtka društva: iStyle d.o.o. za računalne usluge i srodne aktivnosti (skraćena tvrtka: iStyle d.o.o.)
Sjedište i poslovna adresa: Zagreb (Grad Zagreb), Avenija Dubrovnik 16
OIB: 98828194905
Matični broj subjekta: 080345075

Nadležni sud/sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
Iznos temeljnog kapitala: 1.500.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Osobe ovlaštene za zastupanje: Valeriu-Adrian Ion (direktor), Csaba Gyarmati (direktor), Tsolaire Arslanian (direktor)

Broj računa i poslovna banka:
HR6623600001101354642, Zagrebačka banka d.d., Zagreb
HR0324840081100169445, Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb