POVRAT I RASKID UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste u skladu sa člankom 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Kako biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu iStyle d.o.o., Avenija Dubrovnik 16, 10 020 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu webshop@istyle.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom ili telefaksom.

Preporučamo vam da tijekom i nakon kupovine putem iSTYLE web trgovine obratite pozornost na sljedeće:

  • dobro pogledate karakteristike proizvoda koji su navedeni u ponudi na iStyle.hr prilikom izbora proizvoda
  • ne preuzimate proizvod ako je ambalaža oštećena te dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati nama, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom
  • pregledate proizvod te nas, ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je dio, ogreben proizvod što je nastalo uslijed transporta ili skladištenja), što prije o istom obavijestite i vratite proizvod bez da ste ga koristili
  • ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte ga (npr. aktivirajte uređaj na struju ili bateriju) i ako niste zadovoljni možete ga vratiti, ali nemojte isti koristiti


Povrat robe ste dužni izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda .

Obavijest o primitku proizvoda za povrat primit ćete u roku od 10 dana putem e-maila. Povrat novčanih sredstava bit će odrađen najkasnije u roku od 14 dana od datuma upućivanja obavijesti. Povrat se vrši na isti način na koji je izvršeno i plaćanje.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača dužni ste sami snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristite svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

iStyle odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama u skladu s propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.