Servis

Rezervirajte termin

ili pretražite status servisnog slučaja po serijskom broju:

Zašto iSTYLE?

iStyle Hrvatska je Apple Service Provider (ASP) čime je službeno autoriziran od tvrtke Apple Inc. za pružanje sveobuhvatne podrške, popravak iPhone i Mac računala, te zamjenu iPhone, iPad i iPod modela. Sukladno APSP pravilniku iStyle d.o.o. zapošljava Apple certificirane tehničare (ACMT), koji redovito prolaze Apple-ovu obuku i procjene, tako da možete biti sigurni da će Vam pomoći visoko kvalificirani i iskusni profesionalci.

Ovlaštena Apple usluga

Popravljamo i održavamo proizvode pod jamstvom, kao i one kojima je Apple jamstvo isteklo. Apple nas je osposobio i obučio za servisiranje svojih uređaja. Za popravak svih Apple uređaje koristimo samo originalne dijelove. Ako želite najbolje dijelove, možete nas posjetiti za popravak uređaja koji više nisu pod jamstvom.

Kontrolirani rad

iSTYLE Hrvatska prati uvjete jamstva i promjene u Hrvatskom zakonodavstvu, kao i propise u Europskoj uniji, kako bi bili sigurni da su zaštićena sva prava potrošača. Istovremeno pokušavamo imati što više besplatnih popravaka, to jest, u okviru jamstvenog popravka.

Najbolja oprema

Kod nas su odlični uvjeti, oprema, ugrađene komponente i radno okruženje u kojem popravljamo Vaše uređaje. Radnoj okolini također pružaju zaštitu ESD radni stolovi i alati koji zadovoljavaju vrlo visoke standarde.

Dostava na kućnu adresu

Ako ne želite dolaziti dva puta u našu trgovinu i osobno preuzeti popravljeni uređaj, možete zatražiti dostavu na kućnu adresu. Popravljeni uređaj će biti poslan na željenu adresu. Svi naši paketi su osigurani u vrijednosti uređaja.

Česta pitanja