Život je lakši uz iPhone.
A to počinje čim ga uključite.
iPhone Hero
Zamijenite stari telefon novim iPhoneom i ostvarite uštedu do 2.785 kn. U našoj poslovnici ili online.*
Saznaj više
Hoće li biti lako prebaciti se na iPhone?
Da. Ne morate spremiti svoje stvari prije prelaska s Androida. Jednostavno preuzmite aplikaciju Move to iOS iz Google Play Storea i ona sigurno prenosi vaš sadržaj za vas - od fotografija i videozapisa do kontakata, poruka i Google Apps. Možete čak i trgovati svojim starim pametnim telefonima radi dobivanja kredita prema iPhoneu.
Switch to iOS
Hoće li iPhone biti jednostavan za korištenje?
Možete se kladit. Jednostavna upotreba je u središtu svega što Apple stvara, a iOS je dizajniran kako bi bio jednostavan i intuitivan. Samo pogledajte kupnje pomoću Apple Paya. Zamolite Siri da zove ili šalje tekst kad su vam ruke pune. Ili upisujte tako da prelazite prstom s jednog slova na drugo. Uvijek se možete obratiti aplikaciji Savjeti kako biste još više iskoristili svoj uređaj.
Easy to use
Zašto ljudi toliko vole kameru?
iPhone pruža najbolji doživljaj kamere u pametnom telefonu. A kamera jednostavno postaje sve bolja. Portretni način rada stvara efekt dubine tako da se vaši subjekti stvarno ističu. Portretno osvjetljenje omogućuje vam odabir sjajnih efekata koji vaš snimak čine dramatičnijim. iPhone 11 i iPhone 11 Pro omogućuju još bolje snimanje videozapisa najviše kvalitete kod pametnog telefona. A imaju i noćni način rada za prekrasne slike pri drastično slabom svjetlu..
App Store
Što iPhone čini tako brzim?
Svaki iPhone ima izgrađen Appleov čip za rad - zapravo, najnoviji modeli iPhonea imaju najbrži čip ikad na pametnom telefonu. Budući da su ti čipovi tako učinkoviti, iPhone donosi nevjerojatno trajanje baterije. iPhone također uči iz vaše svakodnevne rutine punjenja za smanjenje starenja baterije. Kombinirajte sve to s najnovijim ažuriranjima za iOS koji nude nove pametne funkcije, a sve što radite na iPhoneu osjeća se brzo i fluidno.
Power
Kako iPhone pomaže u održavanju mojih osobnih podataka privatnim?
Za razliku od mnogih drugih telefona, važni podaci na vašem iPhoneu su šifrirani od samog početka, a zatim zaštićeni vašim pristupnim kodom, IDom dodira ili Face IDom. Appleove aplikacije poput Maps i Safari pomažu zadržati privatnost svih mjesta koja posjetite i web mjesta koja posjetite. Apple neće prodati vaše podatke nikome iz bilo kojeg razloga. A ažuriranja softvera koje se lako instaliraju pomažu u zaštiti vašeg uređaja i podataka od sigurnosnih prijetnji.
Security
Zbog čega su Messages tako sjajne?
Aplikacija Messages jednostavna je, snažna i izražajnija nego ikad. Možete postati Animoji. Izradite vlastiti Memoji kako bi odgovarao vašoj osobnosti i raspoloženju. Prospi prijatelja konfetima. Streljaj laserom. Pa čak poslati  i primati novac pomoću Apple Paya. Svi su vaši razgovori privatni jer se svaka poruka šifrira End-to-End. Možete koristiti i druge aplikacije kao što su WeChat, WhatsApp ili Facebook Messenger.
App Store
Što App Store čini boljim?
Imamo tim stalnih djelatnika koji su stručnjaci u svijetu aplikacija. Izrađuju milijune aplikacija i igara kako bi vam olakšali pronalazak novih favorita. Testiraju nove aplikacije kako bi bili sigurni da rade ono što kažu da rade. Donose vam priče koje morate pročitati o inovativnim programerima i kulturi aplikacija. Od aplikacija također tražimo vaše dopuštenje ako žele pristupiti vašim osobnim podacima.
App Store
Odnesi danas, plati u ratama
Iskoristite odlične mogućnosti plaćanja kreditnom karticom do 12 rata bez kamate.
Saznaj više
Donesi stari uređaj i odnesi novi
Zamijenite svoj stari uređaj za novi iPhone, iPad, Mac ili Apple Watch i uštedite.
Saznaj više