Aiino Charging Station 60W

SKU
AIWMBCHAR60W-WH-APR
 

Gdje je na zalihi?

Kupci su također pregledavali

Detalji

Stolni punjač Aiino Premium 60W s 5 priključaka opremljen je s: jednim USB-C PD (priključkom s isporukom napajanja za MacBook, MacBook Air, iPad PRO 2018 i novije), 3 USB priključka i 1 Qualcomm USB priključak.
Punjač podržava novu generaciju iPhonea i iPada zajedno s drugim USB-C PD kompatibilnim Apple/iOS uređajima kao što su MacBook i MacBook Pro.

USB-C Power Delivery je tehnologija brzog punjenja koja pruža puno višu razinu energije od standardnog punjenja. USB-C Power Delivery omogućuje ti punjenje uređaja do 70% brže od standardnog punjenja od 5 W. Što znači manje vremena da tvoj pametni telefon dostigne 100% punjenja.

USB-C konektor je dizajniran u tandemu s Power Delivery, tako da možeš upravljati novim visokim razinama snage. Elektronika iza USB-C posebno je dizajnirana da podržava visoku snagu bez oštećenja ili pregrijavanja, čime se osigurava veća sigurnost za korisnike i uređaje.

Bilo da se radi o pametnom telefonu ili većem uređaju, kao što je prijenosno računalo, USB-C -with Power Delivery punjač detektira koja je vrsta uređaja povezana kako bi osigurao točnu količinu energije za ponovno punjenje u najkraćem mogućem vremenu. To osigurava brzo punjenje bez pretjerane potrošnje energije, koja bi mogla oštetiti strujni krug.

Više informacija

Proizvođač
Aiino
EAN code
8054619888353
Boja
Ne
MagSafe compatibility
Ne

Product declaration