Napuni svoje uređaje
Bilo kada, bilo gdje!

Izaberi dodatke
na iOS uređajima
Zaštiti ih iSTYLE maskicama!

Napuni telefon
Tijekom putovanja!
Često postavljena pitanja
Kako funkcionira automatski, bežični držač za auto?
Zahvaljujući infracrvenom senzoru i senzoru blizine, on se automatski otvara i zatvara. Samo držite uređaj blizu i držač će ga automatski uhvatiti. Kada ga želite ukloniti, morate pritisnuti gumb za otpuštanje u donjem desnom kutu.
Trebam li zasebno kupiti kabel za automatski držač za auto?
Ne, kutija sadrži potreban kabel. Punjač za upaljač možete kupiti zasebno! Provjeri ovdje: istyle.hu/istyle-sensor-wireless-car-charger-10w-7-5w-5w-black-hr.html
Mogu li puniti svoj MacBook tijekom putovanja?
Da, to možete učiniti pomoću auto punjača iSTYLE - 45W PD. Zahvaljujući izlaznoj snazi od 45 W i USB-C konektoru, prijenosni uređaj možete nositi i tijekom putovanja!
Za što mogu koristiti vanjsku bateriju? Što trebam znati o njoj?
Koristite li svoj uređaj često? Morate li putovati? Ili, iz bilo kojeg razloga, ne možete puniti MacBook iz zidne utičnice, ali svakako morate biti dostupni? U takvim slučajevima, vanjska baterija može biti vrlo korisna pomoć! Imajte na umu da navlake s metalnom pločom ugrađene mogu spriječiti bežično punjenje.
Koje uređaje mogu puniti s bežičnom vanjskom baterijom?
IPhone 8 i noviji modeli - iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max - imaju integriranu značajku bežičnog punjača koja omogućuje punjenje jednostavno i brzo. Staklena stražnja ploča iPhonea radi s Qi-certificiranim punjačima, koji se mogu koristiti kao dodatna oprema u automobilima, kafićima, hotelima, zračnim lukama i namještaju. Novi AirPods, koji dolazi s bežičnim punjačem, redefinira sve što možete učiniti s bežičnim slušalicama i možete ga ponovno napuniti!
Što je bežični punjač koristan?
Bežični punjači omogućuju bežično punjenje telefona. Bežični punjač prikladno je rješenje za smetnje kabela. Samo stavite uređaj na njega i pripremite se. Učitavanje. Qi standard sa snagom punjenja od 7,5 W i 10 W.
Čemu služi USB-C Hub?
Sigurno ste naišli na problem s povezivanjem više uređaja s USB-C priključkom, ali ga niste mogli popraviti zbog nedostatka prostora i povezanosti. Zahvaljujući Thunderbolt 3 konektoru (USB-C), možete preuzeti uređaj i koristiti širok raspon priključaka na MacBook, MacBook Air Retina i MacBook Pro. Primijetite da se hubovi s dva čvorišta mogu koristiti samo za TouchBar MacBook Pro!