Apple iPhone 11 Pro Clear Case

SKU
MWYK2ZM/A

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Gdje je na zalihi?

Detalji

Tanka i lagana Appleova maska koja savršeno leži u ruci ističe fantastične boje kućišta iPhonea 11 Pro i pruža mu dodatnu zaštitu.

Prozirna maska za iPhone 11 Pro proizvedena je od mješavine prozirnih polikarbonata i fleksibilnih TPU materijala te je na opip čvrsta i ugodna. Stražnja je strana robusna, a bočne strane izrađene su od mekšeg i fleksibilnijeg materijala koji savršeno prianja uz tipke uređaja i ugodno leži u ruci. A kad dođe vrijeme za bežično punjenje, jednostavno iPhone u masci nasloni na Qi punjač.

Zaštićen je premazom otpornim na ogrebotine, izvana i iznutra. A svi materijali i premazi optimizirani su tako da s vremenom ne požute.

Kao i za sve druge Appleove maske, na proces dizajniranja i proizvodnje utrošeno je na tisuće sati testiranja. Stoga ne samo da te maske odlično izgledaju, nego su i osmišljene tako da iPhone zaštite od ogrebotina i padova.

Više informacija

Proizvođač
Apple
Težina
0.0380
EAN code
190199285446
Boja
prozirna
Veličina
Ne
Materijal
TPU (Thermoplastic polyurethane)
MagSafe compatibility
Ne
Tip torbe
Back case
Kompatibilnost - iPhone
iPhone 11 Pro

Product declaration