B&O PLAY Beoplay H9

SKU
conf-beoplay-h9-hr

Uncompromising sound with Active Noise Cancellation.
Active Noise Cancellation
Over-ear fit
Wireless via Bluetooth

3946 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Plaćanje na rate

Gdje je dostupan?

Dostupnost po poslovnicama

ISTRAŽI ZVUK OSJETI TIŠINU
BESKOMPROMISAN BEŽIČNI ZVUK
KVALITETA ZVUKA
S Beoplay H9, fokus je na glazbi. Uživajte u snazi i preciznosti izvornog Bang & Olufsen zvuka i krećite se slobodno.
ISTINSKA UDOBNOST
NOSI
Udobnost je zakon kod Beoplay H9 slušalica. Over-ear dizajn obuhvaća tvoje uho s opsežnom i raskošnom udobnošću kako bi uživao u glazbi cijeli dan - zbog mekane jagnjeće kože i prilagodljive memorijske pjene na jastučićima za uši nećeš ih htjeti skinuti.
KONTROLA VRŠCIMA PRSTIJU
GESTE
Uglađena i anodizirana aluminijska pločica na slušalicama pruža vrlo napredno i jedinstveno sučelje osjetljivo na dodir. Ono vam daje potpunu kontrolu nad tvojom glazbom i pozivima - čak i ako nosiš rukavice.
BATERIJA
GLAZBA DAN I NOĆ
Beoplay H9 slušalice sadrže punjivu i zamjenljivu bateriju s do 14 sati uživanja u bežićnoj glazbi i naprednoj tehnologiji aktivnog poništavanja šuma. Čak i akoisprazniš bateriju, riješenje je jednostavno - spoji kabel i nastavi uživati u glazbi.
BEŽIČNE
NAPREDAN BLUETOOTH
Beoplay H9 slušalice sadrže najnoviju Bluetooth tehnologiju koja vam pruža beskompromisan bežični zvuk, bilo da slušate glazbu ili pričate na telefon.
MATERIJALI
ORIGINALAN I PRIRODAN
Izuzetni, pažljivo odabrani materijali poput uglađenog aluminija, mekane jagnjeće kože i originalne kravlje kože jamče potpunu udobnost i stil. I zato što koža tijekom vremena dobije patinu, Beoplay H9 slušalice stare predivno.
AKTIVNO PONIŠTAVANJE ŠUMA
Napredan ANC za ljubitelje glazbe
Jednostavan potez rukom smanjiti će buku i dopustiti ti da se usredotočiš na tvoje omiljene pjesme. U tome je ljepota hibridbog poništavanja šuma koje koristi dva mikrofona kako bi precizno snimilo i izmjerilo ambijentalnu buku te istu učinkovito poništiti suprotnim signalom.