Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Golden Brown

SKU
MM0D3ZM/A
 

Zaliha

Detalji

Apple MagSafe kožna maska, kao nadopuna iPhoneu 13 mini, divan je način da svom iPhoneu pružiš zaštitu i dodatni stil. Izrađena je od posebno štavljene kože, izvana mekana na dodir, a s vremenom razvija prirodnu patinu. Maska lako sjeda na mjesto i čvrsto pristaje uz iPhone bez dodavanja težine.
Savršeno postavljeni magneti čine bežično punjenje bržim i lakšim nego ikad prije. A kad dođe vrijeme za punjenje, samo ostavi masku na svom iPhoneu i stavi na MagSafe punjač ili ga postavi na svoj punjač s Qi certifikatom.
Kao i svaka Appleova maska, prolazi kroz tisuće sati testiranja tijekom procesa projektiranja i proizvodnje. Dakle, ne samo da izgleda sjajno, već je i napravljena da zaštiti tvoj iPhone od ogrebotina i padova.
Ova maska izrađena je od visokokvalitetne, podatne kože koja štiti tvoj iPhone. Koža je prirodni materijal i poput finog kožnog remena s vremenom može pokazati nabore, tragove ili patinu. Interakcija s MagSafe dodacima ostavit će blage tragove. Ako si zabrinut zbog ovoga, predlažemo da upotrijebiš silikonsku ili prozirnu futrolu za iPhone 13 mini.

Više informacija

Proizvođač
Apple
EAN code
194252779699
Boja
Golden Brown
Boja
Smeđa
Materijal
koža
MagSafe compatibility
Da
Tip torbe
Back case
Kompatibilnost - iPhone
iPhone 13 mini

Product declaration