iSTYLE Comfort - 13-inčni MacBook Pro

SKU
istyle-comfort-13-palcni-macbook-pro

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

1 x Zamjenski uređaj, vaučer za dodatke, podrška   + 59,99 €

139,98 €

Odabrana konfiguracija
   

  Gdje je na zalihi?

  Detalji

  Usluga i podrška ljudi koji najbolje poznaju Vaš Mac.

  S obzirom da Apple izrađuje računalnu opremu, operativne sustave i mnoge aplikacije, naši stručnjaci razumiju kako sve funkcionira zajedno i mogu Vam pomoći u rješavanju većine problema već u jednom razgovoru.

  Uživajte do 3 godine jamstva uz kupnju iSTYLE Mac Comfort paketa.

  Svaki Mac dolazi s jednom godinom pokrića za popravak računalne opreme s ograničenim jamstvom i do 90 dana besplatne tehničke podrške. iSTYLE Mac Comfort paket proširuje jamstvo na dvije ili čak do tri godine od Vašeg originalnog datuma kupnje i pruža Vam dodatnu pogodnost s posuđenim uređajem tijekom vašeg servisnog razdoblja. Paket sadrži posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s jednim od naših Apple stručnjaka i vaučer u vrijednosti od 25EUR koji se može iskoristiti za Mac dodatke.


  Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni uređaj.


  Zamjenski uređaj za vrijeme dok je Vaš uređaj na servisu u iSTYLE-u


  Posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima.


  Vaučer za dodatnu opremu u vrijednosti od 25 EUR.


  Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta Vašeg Mac uređaja.

  Jamstvo za računalo


  Produljeno jamstvo do 3 godine za kupljeni
  uređaj ovjereno sa strane Apple-a.

  Zaštitite svoj Mac nadogradnjom jamstva do 3 godine i uživajte u njemu bezbrižno. Ako se u međuvremenu nešto dogodi s Vašim Mac-om, naš ovlašteni Appleov servisni centar to će popraviti i vratiti vam u savršenom stanju.

  Zamjenski uređaj


  Zamjenski uređaj tijekom vremena koje je
  uređaj na servisu u iSTYLE-u.

  Bili ste usred važnog projekta kada Vam se nešto dogodilo s vašim Mac-om? Nema problema. Tijekom servisnog razdoblja osiguravamo Vam zamjenski uređaj sličan Vašem Mac-u kako biste mogli nastaviti raditi dok naš Apple-ov servisni tim popravlja Vaš Mac.

  Programska podrška


  Pristupite Appleovim stručnjacima za
  podršku pri korištenju MacOS-a.

  Ako niste sigurni kako stvoriti račun, postaviti uslugu, instalirati aplikaciju ili upotrijebiti značajku, ne brinite. Pitajte naše Apple stručnjake prilikom kupnje proizvoda i oni će Vam rado pomoći.

  1. Korištenje macOS-a i iClouda.
  2. Brza uputstva o Apple aplikacijama, kao što su Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote, te profesionalnim aplikacijama poput Final Cut Pro, Logic Pro i mnogim drugim.
  3. Povezivanje s pisačima i bežičnim mrežama.

  Vaučer za dodatke


  Vaučer u vrijednosti od 25 EUR za kupnju
  Mac dodatka u našim trgovinama.

  Tražite li najbolje rješenje za povezivanje ili samo želite održavati svoj Mac uvijek u izvornom stanju? Nudimo vam vaučer od 25 EUR koji možete koristiti za kupnju savršenog Mac dodatka koji odgovara vašim potrebama.

  Funkcija "Pronađi"


  Tehnička podrška za postavljanje i upotrebu funkcije "Pronađi", koja uključuje pronalaženje približnog mjesta vašeg MacOS uređaja.

  U slučaju da zaboravite svoj MacBook, recimo, u nedavnoj vožnji taksijem ili u kafiću, ključno je ostati smiren i brzo djelovati.

  Pomoći ćemo Vam da ga pronađete na karti, potrebno je uređaj staviti u izgubljeni način da biste ga mogli odmah zaključali. Ako izgubite uređaj, na zaključanom zaslonu prikazati će se poruka s kontaktnim brojem, tako da onaj tko ga pronađe može Vas kontaktirati bez pristupa vašim podacima.

  iSTYLE Comfort za Mac
  - 1 godina

  Potrošači / poslovni kupci


  Uključujući 1 godinu produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

  13-inčni MacBook Air M1 119,98 €
  13-inčni MacBook Air M2 119,99 €
  15-inčni MacBook Air M2 179,98 €
  13-inčni MacBook Pro 139,98 €
  14-inčni MacBook Pro 179,98 €
  16-inčni MacBook Pro 179,98 €

  iSTYLE Comfort za Mac
  - 2 godine

  Poslovni kupci / pravne osobe


  Uključujući 2 godine produženog jamstva, zamjenski uređaj tijekom razdoblja servisa, vaučer od 25 € za dodatnu opremu (ne odnosi na Apple dodatke), posebnih 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s Apple-ovim stručnjacima i pomoć za funkciju "Pronađi" moj Mac.

  13-inčni MacBook Air M1 169,98 €
  13-inčni MacBook Air M2 169,98 €
  15-inčni MacBook Air M2 269,98 €
  13-inčni MacBook Pro 179,98 €
  14-inčni MacBook Pro 269,98 €
  16-inčni MacBook Pro 269,98 €
  1. Ovisno o odabranom proizvodu, valjanost paketa iSTYLE Comfort iznosi do 3 godine od datuma kupnje za potrošačke pakete i 2 ili 3 godine od datuma kupnje za poslovne pakete.
  2. Usluge u paketu iSTYLE Comfort nisu prenosive na treće osobe, njih može koristiti samo osoba koja je izvršila kupnju i za uređaj za koji je kupljen.
  3. 15 minuta pojedinačnog savjetovanja s našim Appleovim stručnjakom za prodaju i podrške tehničkim uslugama mogu se zatražiti od trenutka kupnje do 3 mjeseca nakon kupnje paketa usluga iSTYLE Comfort Mac. Konzultacije se mogu zatražiti u trgovini u kojoj je kupljen uređaj ili bilo kojem drugom mjestu trgovine iSTYLE u zemlji.
  4. Usluge produljenog jamstva provode se isključivo kod Apple ovlaštenog pružatelja usluga iSTYLE-a. Usluga se može iskoristiti samo kod iSTYLE-a. Sudionici programa morati će vratiti uređaj u bilo koju trgovinu iSTYLE-a, uključujući trgovinu u kojoj su uređaj kupili u zemlji. iSTYLE će preuzeti uređaj na srevis i osigurati zamjenski uređaj.
  5. Zamjenski uređaj tijekom vremena vraćanja uređaja na servis nudi se kupcu koji oštećeni MacBook Air/MacBook Pro donese na dijagnostiku i popravak na jedno od iSTYLE servisnih mjesta. Mac koji se nudi u zamjenu možda nije iz iste kategorije, kapacitet pohrane i tehničke specifikacije mogu se razlikovati u usporedbi s uređajem u vlasništvu. Jedinice za posudbu podložne su zalihama na određenim servisnim mjestima ili u trgovinama.

  Više informacija

  Proizvođač
  iSTYLE
  End of life
  Ne
  Kompatibilnost - Mac
  MacBook Pro 13" M2

  Product declaration