Logitech Crayon Intense Sorbet olovka za iPad

SKU
914-000034

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije raspoloživ. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na gumb Interes obavjestit ćemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 
Plaćanje na rate

Zaliha

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 €.
Saznajte više >

Primi poklon u vrijednosti od 19,11 €

Detalji

OTVORITE SVE MOGUĆNOSTI U UČIONICI
Logitech Crayon je svestrana i vrlo precizna digitalna olovka koja unaprjeđuje nastavu i u pogledu predavanja i u pogledu učenja. Posebno dizajnirana za iPad šeste generacije i njegov veliki Multi-Touch Retina zaslon, Logitech Crayon unosi novu dimenziju u učenje i otvara nove kreativne mogućnosti za bilo koji predmet. S Logitech Crayonom i iPadom, mašta vaših učenika jedina uvjetuje granice mogućeg.
E-OLOVKA PO SUPER CIJENI
SAVRŠENO TOČNA. BEZ KAŠNJENJA.
Znate kako se koristi olovka? Onda znate kako upotrebljavati Logitech Crayon. Bez imalo vidljivog kašnjenja i s preciznosti do u jedan piksel, samo pišite i crtajte na najprirodniji mogući način, bez straha da se neka linija neće prikazati.


TEHNOLOGIJA ODBIJANJA DLANA
Slobodno položite dlan na zaslon dok pišete – iPad ima podršku za tehnologiju odbijanja prirodno položene ruke dok upotrebljavate Logitech Crayon. Sada se učenici mogu potpuno opustiti i posvetiti se zadacima bez razmišljanja o toma kamo staviti ruke.


SAVRŠENA LINIJA SVAKI PUT
Želite da linija bude tanja ili deblja? Samo nagnite olovku. Logitech Crayon ima pametan vrh, što znači da dinamički prilagođava debljinu linije ovisno o tome pod kojim je kutem nagnut – baš kao i obična olovka.


UVIJEK SPREMNA
Samo pritisnite tipku za uključivanje i počnite crtati ili pisati na svom iPadu – toliko je jednostavno. Logitech Crayon olovka automatski se povezuje s iPadom, bez složenog procesa uparivanja i drugih komplikacija.


E-OLOVKA PO SUPER CIJENI
OSLOBODITE MOĆ SVOJE KREATIVNOSTI
Logitech Crayon radi s raznim aplikacijama koje imaju podršku za Apple Pencil. Bilo da učenici trebaju voditi bilješke, označiti PDF ili nacrtati grafikon na satu matematike, Logitech Crayon je savršen


OBLIKOVANA DA NE BJEŽI
Jedinstven dizajn Logitech Crayon olovke nije samo stvar estetike. Zahvaljujući ravnom obliku ostaje točno tamo gdje ste je ostavili, bez kotrljanja, padanja sa stola i skrivanja ispod knjiga.


DIZAJN SIGURAN ZA DJECU
Znatiželjna se djeca uvijek vole poigrati sa svime što im dođe pod ruku, pa je Logitech Crayon olovka sastavljena od dijelova koji su otporni na lomljenje i zamjenjivi. Pametan vrh Logitech Crayon olovke ne može se lako skinuti – za to je potreban poseban alat. A gumena kapa na drugom kraju učvršćena je za Logitech Crayon olovku kako se ne bi zagubila.


BATERIJE KOJE TRAJU
Koristite Logitech Crayon tijekom cijelog školskog dana. Može izdržati do 7,5 h na jednom punjenju, a pametan sustav upravljanja automatski isključuje olovku na 30 minuta nekorištenja. Ako učenik zaboravi napuniti svoju olovku prije nastave, nema potrebe za panikom – dovoljno je puniti je 90 sekundi za 30 minuta neometanog pisanja.


Više informacija

Proizvođač
Logitech
Težina
0.1000
EAN code
5099206082076
Boja
narančasta
Veličina
Ne
Povezivost
Bluetooth
Boja
Narančasta
Kompatibilnost - iPad
iPad Pro 12,9" (4. - 5. gen), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4, iPad Air 3, iPad mini 6, iPad mini 5, iPad (9th gen), iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018)
Uključuje sljedeće
Litijska baterija
Do 7.5 sati aktivnog rada
Automatsko isključivanje nakon 30 minuta neaktivnosti
Tipke za uključivanje i isključivanje s odazivom od 1 sekunde
Indikator razine baterije
Punjenje s Lightning kabelom
Logitech Crayon stylus i dokumentacija

Product declaration